Inhoudsopgave:

  1. Hoe krijg je schilderij op je tv?
  2. Hoe krijg je schilderij op tv?
  3. Wat kost een abonnement op de Art Store van Samsung?
  4. Hoe hoog hang je de Samsung frame?
  5. Hoeveel is 50 inch?
  6. Wat kost the frame?

Hoe krijg je schilderij op je tv?

Met Impasto Art kijk je vanaf de bank naar de mooiste kunstwerken. Met de nieuwe app Impasto Art kun je gemakkelijk op TV beroemde meesterwerken bekijken. De app werkt samen met je televisie en geeft in hoge resolutie verschillende schilderijen weer op je scherm. 17 maart is deze nieuwe streamingsdienst gelanceerd.

Hoe krijg je schilderij op tv?

Door gebruik te maken van de Impasto Art applicatie kunnen consumenten afbeeldingen van kunst op hun tv-scherm laten verschijnen. Afhankelijk van de grootte van het gebruikte tv-scherm en het originele kunstwerk, kan een schilderij of schets vaak in het originele formaat worden getoond.

Wat kost een abonnement op de Art Store van Samsung?

Deze digitale leenwinkel biedt voor 4,99 euro per maand toegang tot ruim 1300 kunstwerken, onderverdeeld in verschillende collecties. Het idee van de Art Store is dat de tv kunst toont op het moment dat het scherm niet in gebruik is.

Hoe hoog hang je de Samsung frame?

Hang een derde van het beeldscherm op ooghoogte Om de ideale hoogte van je tv te bepalen, meet je de hoogte van het scherm op. Het uitgangspunt is dat je het bovenste derde deel van het scherm op ooghoogte hangt.

Hoeveel is 50 inch?

50 inch (127 cm) 55 inch (140 cm) 58 inch (147 cm) 65 inch (165 cm)

Wat kost the frame?

Samsung brengt vanaf deze maand The Frame 2018-modellen uit van 43", 49", 55" en 65". De prijzen zijn respectievelijk 1499, 1899, 21 euro. Daarmee zijn de grote nieuwe modellen iets goedkoper dan de varianten die in 2017 uitkwamen; de 55"- en 65"-versies kostten toen 23 euro.