Inhoudsopgave:

  1. Wat is een BBL plastische chirurgie?
  2. Wat kost een BBL operatie?
  3. Is BBL pijnlijk?
  4. Hoe lang blijft een BBL?
  5. Hoelang blijft BBL?
  6. Hoe lang blijft BBL zitten?
  7. Hoelang mag je niet op je billen zitten na BBL?
  8. Hoe slapen na BBL?
  9. Wat eten na BBL?

Wat is een BBL plastische chirurgie?

Een BBL, of Brazilian buttock lift, is een operatie waarbij eerst vet uit bijvoorbeeld je buik wordt gezogen, om het vervolgens in je billen weer terug te spuiten. Zo kun je je billen en heupen voller maken dan ze van nature zijn.

Wat kost een BBL operatie?

Hoeveel kost een Brazilian Butt Lift? De kosten van een Brazilian Butt Lift liggen gemiddeld tussen de € 3.950,- en € 6.500,-. De prijs van je BBL hangt af van het aantal gebieden waar de chirurg liposuctie bij je uitvoert, zijn of haar ervaringsniveau, en de locatie van de kliniek.

Is BBL pijnlijk?

De chirurgische BBL ingreep “Braziliaanse bil lift operatie wordt in Turkije uitgevoerd onder algehele anesthesie. De patiënt voelt geen pijn tijdens de operatie. ” De operatie start met liposuctie. Nodige vetten worden gewonnen met behulp van liposuctie uit de voorste buikwand, zwembandjes en rug.

Hoe lang blijft een BBL?

De resultaten zijn goed zichtbaar en de billen voelen al heel natuurlijk aan. De opgeheven billen zijn meestal na 6 weken meer zichtbaar en de verbetering van het gehele gebied kan nog tot 18 maanden voortduren.

Hoelang blijft BBL?

Het resultaat is direct zichtbaar en blijft gemiddeld 12 maanden zitten. Het lichaam breekt de geïnjecteerde gel langzaam af gedurende die 12 maanden. Voor een langduriger resultaat kunt jij deze behandeling herhalen, of kiezen voor een bilvergroting met vet of implantaten.

Hoe lang blijft BBL zitten?

Het resultaat is direct zichtbaar en blijft gemiddeld 12 maanden zitten. Het lichaam breekt de geïnjecteerde gel langzaam af gedurende die 12 maanden. Voor een langduriger resultaat kunt jij deze behandeling herhalen, of kiezen voor een bilvergroting met vet of implantaten.

Hoelang mag je niet op je billen zitten na BBL?

Vanaf het moment dat je de kliniek verlaat moet je de eerste week de billen ontzien. Wanneer je wel gaat zitten, mag dit maximaal vijftien minuten. Zorg ervoor dat je rechtop gaat zitten op de 'zitbeentjes', op deze manier belast je de filling niet. Na de eerste week kan je gewoon weer op je billen gaan zitten.

Hoe slapen na BBL?

Een BBL kussen voorkomt dat u direct op de bil/ heup zit. Zo zal de vet meer kans hebben om te nestelen. U moet zoveel mogelijk druk op de billen vermijden. Vanaf de 3e dag adviseren wij u om op uw buik te gaan slapen.

Wat eten na BBL?

Wij adviseren u daarom geen extra overgewicht te hebben op het moment dat u de liposuctie krijgt. U kunt dan na de ingreep normaal blijven eten zonder dat er overtollig vet op onverwachte plekken wordt opgeslagen. Wij raden u aan, en met klem, om niet extra aan te komen voor en na de liposuctie-ingreep.