Inhoudsopgave:

 1. Wie is de maker van The Simpsons?
 2. Waar werkt marge van de Simpsons?
 3. Hoe oud is Homer Simpson?
 4. Hoeveel vingers hebben de Simpsons?
 5. Hoe heten de 5 leden van de Simpsons?
 6. Hoeveel Springfields zijn er?
 7. Hoe oud is Lisa Simpson?
 8. Hoe oud is Bart Simpson?
 9. Waarom hebben Disney figuren maar 4 vingers?
 10. Hoe oud is Lisa van de Simpsons?
 11. Hoe heet de vrouw van Homer?
 12. Wat betekent Springfield?
 13. Wat is BTW op de marge?
 14. Hoe noemen de Simpsons?
 15. Wie spreekt Bart Simpson?
 16. Hoeveel Disney figuren zijn er in totaal?
 17. Hoe heet pa Simpson?

Wie is de maker van The Simpsons?

Bedenker Matt Groening inspireerde zich voor hun namen op zijn eigen familie. Zijn vader heet Homer, zijn moeder Marge en hij heeft ook twee zussen, Lisa en Maggie.

Waar werkt marge van de Simpsons?

Medewerker bij de Kerncentrale van Springfield.

Hoe oud is Homer Simpson?

Homers leeftijd was oorspronkelijk 34, maar de schrijvers veranderden dit naar 38 omdat ze vonden dat hij er ouder uitzag. In "The Homer They Fall" is hij 38 jaar oud. In de aflevering "The Wizard of Evergreen Terrace" is hij 39 jaar oud.

Hoeveel vingers hebben de Simpsons?

God en Jezus zijn de enige personages die vijf vingers hebben. 20. De Simpsons-familie waren bijna konijnen.

Hoe heten de 5 leden van de Simpsons?

De familie Simpson is een fictieve familie uit de animatieserie The Simpsons. De bekendste leden zijn het gezin bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa, en Maggie.

Hoeveel Springfields zijn er?

Er zijn 58 plaatsen in de wereld die Springfield heten! Steden met de naam Springfield: kies "Steden" om alleen steden te selecteren. Er zijn 58 plaatsen met de naam Springfield in de wereld.

Hoe oud is Lisa Simpson?

Lisa is de 8-jarige dochter van Homer en Marge Simpson. Ze heeft een oudere broer, Bart, en een jonger zusje, Maggie.

Hoe oud is Bart Simpson?

Bart Simpson
The Simpsons-personage
Leeftijd10
GeslachtMan
HaarGeel

Waarom hebben Disney figuren maar 4 vingers?

Het bespaarde vroeger, in de tijd dat elk frame nog apart getekend werd, veel tijd en dus geld om een paar vingers minder te tekenen. Maar dat is niet de enige reden. Volgens Walt Disney zelf is het ook mooier. Of zoals hij ooit zei: “Met vijf vingers zouden de handen van Mickey Mouse eruit zien als een tros bananen”.

Hoe oud is Lisa van de Simpsons?

Lisa is de 8-jarige dochter van Homer en Marge Simpson. Ze heeft een oudere broer, Bart, en een jonger zusje, Maggie.

Hoe heet de vrouw van Homer?

Na een huwelijk van 27 jaar verlaat Homer Simpson zijn vrouw Marge. Uitvoerend producent Al Jean heeft onthuld dat Homer in de eerste aflevering van het 27ste seizoen van The Simpsons ontdekt dat hij lijdt aan narcolepsie.

Wat betekent Springfield?

Springfield - 1) hoofdstad van den staat Illinois, Ver. Staten; 60.000 inw. Naast ambtenarenstad is het tevens handel- en industriestad, door de rijke steenkoolvelden der omgeving. Bekend is de metaalindustrie (horloges, spoorwegmateriaal), groote graanhandel.

Wat is BTW op de marge?

U berekent de btw dan niet over uw omzet, maar over het verschil tussen verkoopprijs en inkoopprijs, de winstmarge. ... Verkoopt u met winst, dan is uw winstmarge positief en moet u hierover btw betalen.

Hoe noemen de Simpsons?

De familie Simpson is een fictieve familie uit de animatieserie The Simpsons. De bekendste leden zijn het gezin bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa, en Maggie. Zij wonen op 742 Evergreen Terrace in de fictieve stad Springfield, USA.

Wie spreekt Bart Simpson?

Bartholomew Jojo (Bart) Simpson is een personage uit de animatieserie The Simpsons en uit de stripserie Bart Simpson. Hij wordt ingesproken door Nancy Cartwright. Bart is het oudste kind en de enige zoon van Homer en Marge Simpson.

Hoeveel Disney figuren zijn er in totaal?

De beroemste muis ter wereld werd al snel gevolgd door Pluto, Goofy, Donald Duck en de rest van de vrolijke bende. In totaal dus iets meer dan 1.000 Disney figuren. 1.110 om precies te zijn: 174 personages in korte filmpjes en zo'n 936 in langere tekenfilms. Hieronder stellen we u de bekendste figuren voor.

Hoe heet pa Simpson?

Zo heet zijn vader Homer Philip Groening, zijn moeder Margaret Wiggum en twee van zijn jongere zusjes heten Lisa en Maggie. Enkel Bart Simpson is een uitzondering.