Inhoudsopgave:

  1. Welke kleur kerstballen in witte boom?
  2. Wat zijn de Kersttrends 2020?
  3. Welke kleur kerstballen 2021?
  4. Welke kleuren gaan goed met zilver?
  5. Waar zet ik mijn kerstboom op?

Welke kleur kerstballen in witte boom?

Onze tips bij het kiezen van de kerstballen: Kies voor één of voor 2 kleuren. Werk je met één kleur, kies dan verschillende tinten van die kleur bij elkaar, dat maakt de boom levendig. Kies je voor 2 kleuren, dan is ons advies om één neutrale kleur te kiezen, zoals zilver of goud.

Wat zijn de Kersttrends 2020?

In het palet voor kerst 2020 zitten de kleuren parelwit, licht goud, kerstrood, ossenbloedrood, winter sky en dennengroen.

Welke kleur kerstballen 2021?

City Loft Xmas: moderne kerstballen in bruin, terra en goud De stoere en stijlvolle uitstraling van de City Loft woontrend laat zich perfect doorvertalen naar de kerstboom van 2021. Prachtige glazen kerstballen met verschillende finishes in de kleuren bruin, terra en goud.

Welke kleuren gaan goed met zilver?

Maar welke kleuren passen er dan goed bij zilver? Nou, blauwtinten of kleuren met een blauwe ondertoon zijn altijd perfect met zilveren sieraden te combineren. Zowel babyblauwe kleuren als donkerblauwe nuances zijn dus een schot in de roos. Naast blauw kun je ook zeker pastelkleuren en grijstinten overwegen.

Waar zet ik mijn kerstboom op?

Zet de kerstboom zo kort mogelijk binnen. Houd de boom uit de buurt van de haard en radiator. Zet de boom in pot in een diepe schaal of schotel met water. Na de feestdagen zet je de boom zo snel mogelijk buiten op het terras of plant je hem in de volle grond.