Inhoudsopgave:

  1. Hoe kan ik in contact komen met mijn overleden moeder?
  2. Hoe kun je in contact komen met geesten?
  3. Hoe kan ik in contact komen met mijn dode hond?
  4. Hoe roep je geesten op seance?
  5. Hoe kan je een geest oproepen?

Hoe kan ik in contact komen met mijn overleden moeder?

Hoe je contact maakt De beste manier om contact te maken met een overleden dierbare is om eerst een rustige plek op te zoeken. Ga rustig zitten, sluit je ogen en probeer zoveel mogelijk te ontspannen.

Hoe kun je in contact komen met geesten?

Glaasje draaien is één van de manieren om contact te zoeken met geesten. Als je het glaasje draait, kan de geest laten merken hoe hij zich voelt. Het glaasje gaat van de ene letter naar de andere letter. Je zet het glas in het midden van de cirkel van de letters A t/m Z.

Hoe kan ik in contact komen met mijn dode hond?

Sommige dieren blijven voor een korte of lange periode bij de mens of mensen met wie ze geleefd hebben. En sowieso kan je zelf ook altijd een boodschap doorgeven: denk aan het dier en noem – hardop of in gedachte – zijn of haar naam. Dan heb je de aandacht en kan je je dier vertellen wat je wil vertellen.

Hoe roep je geesten op seance?

Steek een kaars aan en schuif de beide papieren zo dicht mogelijk tegen de kaars aan. Strooi zout in de gesmolten was van de kaars en een cirkel van zout om jezelf (om jezelf te beschermen). Vraag of er een geest bij je is. Vanaf hier kan je de geest ja en nee vragen blijven stellen.

Hoe kan je een geest oproepen?

Verschillende manieren om geesten op te roepen
  • Ouija bord of glaasje draaien. Het ouijabord is een bord met daarop het alfabet, de cijfer 0-9 en de woorden 'ja', 'nee' en 'tot ziens'. ...
  • Seance. Een seance houden kan heel simpel en hiervoor hoeven geen hulpmiddelen gebruikt te worden. ...
  • Pendelen. ...
  • Kaarslicht. ...
  • Charlie Charlie Hype.