Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel fooi geef je bezorger?
  2. Hoe werkt Thuisbezorgd als bezorger?
  3. Hoeveel fooi geef je een pizzabezorger?
  4. Hoe werkt fooi Thuisbezorgd?
  5. Kan je eten bestellen sneeuw?
  6. Is het erg als je geen fooi geeft?
  7. Kan geen fooi geven uber Eats?

Hoeveel fooi geef je bezorger?

"Een fooi van 10 of 20 procent van klanten is voor bezorgers best aardig. Maar zet je dit af tegen de klassieke horeca, dan is het echt laag. Daar moet je uitgaan van het feit dat de helft van mensen fooi geeft, in goede tijden."

Hoe werkt Thuisbezorgd als bezorger?

Jij bepaalt op welke dagen en tijden je werkt. Of je nu 3 of 8 uur wilt werken, de keus is aan jou. Combineer je werk eenvoudig met je studie of hobby's. Nieuwe mogelijkheden in Amsterdam, Apeldoorn en Utrecht: Flexibiliteit en een stabiele planning, wij garanderen je tot 40 werkuren per week.

Hoeveel fooi geef je een pizzabezorger?

Ook al bestel ik tegenwoordig vooral via thuisbezorgd en iDeal, ik geef altijd 2 euro fooi. Ben zelf een aantal maanden pizzabezorger geweest. De prijzen van de meeste van onze pizza's eindigden op iets raars als 35 cent. Veel klanten kozen er dan voor om het af te ronden naar de volgende hele euro.

Hoe werkt fooi Thuisbezorgd?

Je kunt de bezorger tot 14 dagen na het plaatsen van je bestelling een fooi geven op basis van je bezorgervaring. Gaat het hele bedrag van de fooi direct naar de bezorger? Bezorgers die in dienst zijn bij Thuisbezorgd.nl ontvangen hun fooien als onderdeel van hun salaris aan het einde van de maand.

Kan je eten bestellen sneeuw?

Thuisbezorgd stopt diensten bij extreem weer. Met het voorspelde winterweer in het vooruitzicht is het een goed idee de koelkast wat voller te stoppen. Eten bestellen tijdens sneeuw wordt namelijk een uitdaging. Als de omstandigheden echt te bar en boos zijn, staakt Thuisbezorgd haar diensten.

Is het erg als je geen fooi geeft?

Houd een ding in je achterhoofd: fooi geven is niet verplicht. Bij binnenkomst schat de bediening wel of je veel te besteden hebt of niet. Als je geen fooi geeft, zal dit je niet kwalijk worden genomen. Als je toch graag fooi wilt geven voor de goede service kun je er voor kiezen om het bedrag af te ronden.

Kan geen fooi geven uber Eats?

In je winkelwagen zie je bij het afrekenen de optie om een fooi te selecteren onder Fooi voor bezorgen. Tik op Bewerken als je het bedrag wilt aanpassen. Zodra je bestelling is bezorgd, krijg je automatisch de optie om je ervaring te beoordelen en een fooi toe te voegen.