Inhoudsopgave:

  1. Kan ik betalen met Galaxy Watch 3?
  2. Wat kun je met de Samsung Watch 3?
  3. Hoe activeer ik Samsung pay?
  4. Wat kan de Samsung Galaxy Watch?
  5. Hoe download je Samsung Pay?
  6. Hoe gebruik je Samsung Pay?

Kan ik betalen met Galaxy Watch 3?

Houd de activatieknop van je smartwatch ingedrukt. Voer je pincode in (als je dat nog niet gedaan hebt die dag of sinds je het horloge af hebt gedaan). Je ziet de betaalpas op het scherm van je Fitbit. Houd je smartwatch dicht tegen de betaalautomaat om te betalen.

Wat kun je met de Samsung Watch 3?

Met de Samsung Galaxy Watch 3 heb je de nieuwste en meest veelzijdige Samsung smartwatch voor sport en het dagelijks leven. Dankzij GPS en betrouwbare hartslagmeting meet het niet alleen al je activiteiten, maar is het ook een heel mooi en veelzijdig horloge met handige functies!

Hoe activeer ik Samsung pay?

Om Samsung Pay op je telefoon in te stellen volg je onderstaande stappen:
  1. Controleer ondersteunde apparaten en betaalkaarten. Zorg ervoor dat jouw apparaat de app van Samsung Pay kan downloaden en dat je jouw betaalkaart kunt toevoegen aan Samsung Pay.
  2. Download de app. ...
  3. Volg de instructies. ...
  4. Koppel je kaart.

Wat kan de Samsung Galaxy Watch?

Daarmee kun je navigeren tussen meldingen, widgets, apps en de instellingen. Dat werkt heel wat aangenamer dan altijd te moeten swipen over je scherm, zoals dat het geval is bij verschillende andere smartwatches. Er zijn smartwatches die een draaiknopje hebben, maar deze draairing werkt veel fijner.

Hoe download je Samsung Pay?

Zorg ervoor dat jouw apparaat de app van Samsung Pay kan downloaden en dat je jouw betaalkaart kunt toevoegen aan Samsung Pay. Download de app. Download de Samsung Pay-app vanuit de Google Play Store. Volg de instructies.

Hoe gebruik je Samsung Pay?

Om deze wallets te gebruiken voor mobiel betalen heb je een betaalrekening nodig bij een van de banken. Daarnaast moet je beschikken over een telefoon met NFC en Android 4.4 en hoger. Het mobiel betalen van de banken werkt eenvoudig en is vergelijkbaar met je contactloze pinpas.