Inhoudsopgave:

  1. Wat kost een optreden van Dave van Well?
  2. Wie is Ron van ik geloof in mij?
  3. Waar is Dave In ik geloof in mij?
  4. Wie is de voice over van ik geloof in mij?
  5. Wie zitten er in Ik geloof in mij?

Wat kost een optreden van Dave van Well?

Ben jij op zoek naar een gezellige zanger, die jouw feest net iets specialer maakt. Dan ben je bij dave op het juiste adres. Met zijn jaren lange ervaring maak hij jou feest onvergetelijk. Gage vanaf: € 350,- voor een optreden van 30 min.

Wie is Ron van ik geloof in mij?

Ron Schmid VisualsMedia (@visualsmedia) Instagram photos and videos.

Waar is Dave In ik geloof in mij?

Opnieuw had Dave van Well (34) gefigureerd in Ik geloof in mij, een realityprogramma van SBS over Nederlandse volkszangers. Seizoen 1 was leuk. ,,Dat was wie ik ben.'' Maar in seizoen 2 werden de zangers karikatuurtjes.

Wie is de voice over van ik geloof in mij?

Zanger Dario Kreuger is geen onbekende in de omgeving van Purmerend. De 57-jarige artiest gooide menig nummer in een après-ski jasje en deed dat niet onverdienstelijk. Zo scoorde hij hits met onder andere zijn versies van Zij Gelooft In Mij en De Clown.

Wie zitten er in Ik geloof in mij?

In het aankomende seizoen, dat nu door het leven gaat als Ik geloof in mij: de Costa Del Sol Tour, staat zangers Rutger van Barneveld, René le Blanc, Dario Kreuger, Gio Swikker, Wally McKey en Dave van Well weer heel wat te wachten. Ze maken zich namelijk op voor hun allereerste buitenlandse tour.