Inhoudsopgave:

  1. Waar wonen de familie Gillis?
  2. Welke vakantieparken zijn van familie Gillis?
  3. Waar is Massa is kassa op?
  4. Hoe heten de campings van Massa is kassa?
  5. Wat betekent Daar word ik Foxwild van?
  6. Wie bedden heeft?
  7. Hoe oud is Peter Gillis?

Waar wonen de familie Gillis?

Peter Gillis en Nicol Kremers gaan verhuizen, villa in Neerpelt te koop voor 1,4 miljoen. PELT - Peter Gillis en zijn vriendin Nicol Kremers gaan verhuizen. Het stel heeft de villa in Neerpelt, net over de grens, te koop gezet voor 1,4 miljoen euro.

Welke vakantieparken zijn van familie Gillis?

Peter Gillis & Oostappen vakantieparken hebben momenteel 8 vakantieparken in Nederland: Vakantiepark Arnhem. Vakantiepark Boschbeek. Vakantiepark Brugse Heide.

Waar is Massa is kassa op?

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hoe heten de campings van Massa is kassa?

De aankoop van Camping en Strandbad Oostappen was in 1986. Sindsdien is er veel verandert, zowel voor Peter als voor de kleine camping met de naam Oostappen. Allereerst is de naam van de camping verandert in Prinsenmeer, en is de oude naam overgenomen voor de overkoepelende Oostappen Groep.

Wat betekent Daar word ik Foxwild van?

Als iets je heel erg opwindt - dus ja, positief of negatief - ben je gewoon foxwild.

Wie bedden heeft?

Wie bedden heeft, heeft de toekomst! Betrokkenheid op elk niveau! Van fouten moet je leren! Nieuwe kansen liggen altijd in het vizier!

Hoe oud is Peter Gillis?

59 jaar () Peter Gillis/Leeftijd