Inhoudsopgave:

  1. Welke leeftijd TikTok?
  2. Hoe oud moet je zijn om Instagram te hebben?
  3. Waarom is mijn TikTok account geblokkeerd?
  4. Wat is er gebeurt op TikTok?
  5. Hoe zit TikTok in elkaar?
  6. Wat is Community richtlijnen?

Welke leeftijd TikTok?

13 is de minimumleeftijd volgens de algemene voorwaarden van TikTok.

Hoe oud moet je zijn om Instagram te hebben?

De app, die in 2010 werd uitgebracht, is gratis te downloaden op iOS- en Android-apparaten en heeft meer dan 1 miljard maandelijkse gebruikers verzameld. De minimumleeftijd om van de dienst gebruik te maken is 13 jaar.

Waarom is mijn TikTok account geblokkeerd?

Kinderen doen geen verkeerde dingen op het platform, maar het probleem ligt bij de inhoud die ze te zien krijgen. “Het komt er vaak op neer dat wanneer kinderen op een ouder account zitten, ze content zullen zien die niet geschikt is voor hun leeftijd. Dit wil TikTok vermijden.”

Wat is er gebeurt op TikTok?

TikTok is een socialemedia-app waarmee korte muziekvideo's gemaakt en gedeeld kunnen worden. De filmpjes kunnen een lengte hebben van 3 tot maximaal 30 seconden. Ook kunnen er video's in loops van maximaal 60 seconden worden gemaakt.

Hoe zit TikTok in elkaar?

Met de app kunnen korte filmpjes gemaakt worden om deze vervolgens van stickers en effecten te voorzien. Populaire filmpjes zijn onder meer mensen die dansen, zingen of playbacken. De meeste filmpjes hebben een lengte van 15 seconden. Gebruikers kunnen filmpjes liken en reacties schrijven.

Wat is Community richtlijnen?

Onze communityrichtlijnen werden ontwikkeld om onze community te beschermen. Die richtlijnen bepalen wat wel en niet is toegelaten op YouTube, en zijn van toepassing voor elk type content op ons platform: video's, reacties, links en thumbnails.