Inhoudsopgave:

  1. Wat kost Archeon?
  2. Hoe lang duurt bezoek Archeon?
  3. Welke leeftijd Archeon?
  4. Waar komt Archeon vandaan?
  5. Is Archeon voor volwassenen?
  6. Waar is een museum over prehistorie?

Wat kost Archeon?

Tarieven
EntreeticketKassaOnline
Kind 4 t/m 9 jaar€ 21,50€ 20,90
Volw. 10+ jaar€ 24,50€ 23,90
Volw. 65+ jaar€ 22,50€ 21,90
Familiekaart entree

Hoe lang duurt bezoek Archeon?

De activiteiten duren niet lang (rond de vijf minuten) en zijn niet ingewikkeld. Echt een voorbeeld van kleine moeite, groot effect. En meteen leuke souvenirtjes om mee naar huis te nemen.

Welke leeftijd Archeon?

Is Archeon ook leuk voor kinderen van 0 tot 6 jaar? Stoere ridders, lieve dieren, een geweldige speeltuin en een doolhof vinden alle kinderen leuk. Daarnaast kunnen ze prehistorische muziek maken, meedoen aan de middeleeuwse kinderspelen of exerceren met een Romeinse soldaat. Er is dus genoeg te doen voor iedereen!

Waar komt Archeon vandaan?

Museumpark Archeon is een openluchtmuseum en educatief belevingspark in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn dat het leven in Nederland tijdens de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen laat zien.

Is Archeon voor volwassenen?

Het Museumpark het Archeon in Alphen a/d Rijn is leerzaam voor kinderen maar vooral ook leuk. Ook voor volwassenen is er veel te beleven. Het Archeon is niet alleen een leuke bestemming voor een dagje met de kinderen uit. Het Avifauna in Alphen a/d Rijn.

Waar is een museum over prehistorie?

In Museumpark Archeon beleef je de levende geschiedenis van Nederland. Vanaf de prehistorie rond 8800 voor Chr., de Romeinse tijd, de Vikingen en de middeleeuwen tot 1350 na Chr. Alle 45 boerderijen, huizen en hutten hebben ooit in Nederland gestaan en worden bewoond door onze Archeotolken.