Inhoudsopgave:

  1. Wat is beter IP67 en ip68?
  2. Wat is ip68?
  3. Wat betekent IP68 smartwatch?
  4. Wat is IP68 waterproof?
  5. Kan smartwatch tegen water?
  6. Hoe waterdicht is spatwaterdicht?
  7. Is de S20+ waterdicht?

Wat is beter IP67 en ip68?

IP67 betekent dat je telefoon volledig waterdicht is tot 1 meter diepte. Wanneer je jouw telefoon dieper dan 1 meter onder water houdt, is deze niet meteen kapot. ... IP68 houdt in dat je smartphone volledig waterdicht is tot de door de fabrikant aangegeven omstandigheden.

Wat is ip68?

Volledige bescherming tegen stof. We zien hier dat het cijfer '6' in IP68 staat voor de bescherming tegen stof. De betekenis voor het tweede cijfer staat in de tabel hieronder. Geen schade indien onderhevig aan vallende druppels op een 15° gekanteld apparaat.

Wat betekent IP68 smartwatch?

De stof- en waterbestendigheid van een elektrisch apparaat wordt aangegeven door de International Protection Rating (IP). Deze code geeft aan in welke mate het toestel bestand is tegen stof en/of water. Zo zal een apparaat met IP68, stof - en waterdicht zijn.

Wat is IP68 waterproof?

IP68: volledig waterdicht Een kanttekening bij IP68 is dat het is getest tot een diepte van 3 meter. Ligt je telefoon in een extreem diep zwembad, dan kan het toestel na verloop van tijd beschadigd raken.

Kan smartwatch tegen water?

Veel smartwatches hebben deze code, zoals de Huawei Band 2 Pro, de Garmin Vivosmart 3 en de Samsung Gear Fit2 Pro. Maar ga niet duiken en doe hem af als je de zee in gaat. Je smartwatch is dan wel waterdicht, hij kan geen waterdruk of -diepte aan.

Hoe waterdicht is spatwaterdicht?

Vaak worden waterdicht en spatwaterdicht gebruikt als synoniem van elkaar, maar dit is niet juist. Spatwaterdicht is eigenlijk de mindere versie van waterdicht. Beide termen kunnen prima tegen water, maar de waterdichte net iets beter dan de spatwaterdichte.

Is de S20+ waterdicht?

Samsung zelf herhaalt voor de Galaxy S20 dezelfde claims die we ook bij de S7 zagen. Het toestel kan 30 minuten in zoet (niet zout!) water liggen op een diepte van maximaal anderhalve meter. Je voelt de bui al hangen: nee, de Galaxy S20 is gewoon niet waterdicht.