Inhoudsopgave:

  1. Kun je praten met dieren?
  2. Welke dier kan praten?
  3. Hoe kun je telepathisch communiceren?
  4. Wat zeggen dieren tegen elkaar?
  5. Hoe communiceren dieren weetjes?
  6. Kunnen vissen met elkaar praten?
  7. Hoe kan ik in contact komen met mijn overleden hond?

Kun je praten met dieren?

Doordat je dagelijks in contact bent met je dier, kan je gewoon gaan praten. Praat met je ogen open en maak op deze manier contact en verbinding met je dier. Je kan hardop praten, doch je kan ook communiceren in de vorm van gedachten, gevoelens, beelden.

Welke dier kan praten?

De chimpansee is het meest verwant aan de mens. Met tal van gezichtsuitdrukkingen, houdingen en uitroepen kan hij zich verstaanbaar maken aan ons. Van alle dieren hoort hij bij de groep die daartoe het beste in staat is.

Hoe kun je telepathisch communiceren?

Enkele voorbeelden daarvan zijn: Spreek met een persoon met wie jij een nauwe verbinding hebt en die ook open staat voor telepathische communicatie (belangrijk!) af om elke dag/elke week op een bepaald tijdstip een gedachte naar elkaar te sturen en check bij elkaar af of de ander de boodschap heeft kunnen ontvangen.

Wat zeggen dieren tegen elkaar?

Dat dieren met elkaar communiceren is al heel lang bekend. Charles Darwin gaf al voorbeelden van waarnemingen waarbij werd vastgesteld dat dieren beschikken over eigenschappen die nodig zijn voor communicatie met soortgenoten zoals nieuwsgierigheid, imitatievermogen, aandacht, geheugen, verbeelding en redeneren.

Hoe communiceren dieren weetjes?

Dieren gebruiken van alles om een boodschap over te brengen: geuren, geluiden, lichaamshouding, gebaren, gelaatsuitdrukking, aanraking en smaakzin. Partners, soortgenoten, en roof- en prooidieren kunnen elkaar op die manier wel vaak verstaan.

Kunnen vissen met elkaar praten?

Vissen communiceren met elkaar middels een geheime taal die bestaat uit gegrom, gekwetter en pop-geluiden. Dat hebben wetenschappers ontdekt. “Alle vissen kunnen het horen, maar ze kunnen het geluid niet allemaal maken,” weet onderzoeker Shahriman Ghazali. ...

Hoe kan ik in contact komen met mijn overleden hond?

Sommige dieren blijven voor een korte of lange periode bij de mens of mensen met wie ze geleefd hebben. En sowieso kan je zelf ook altijd een boodschap doorgeven: denk aan het dier en noem – hardop of in gedachte – zijn of haar naam. Dan heb je de aandacht en kan je je dier vertellen wat je wil vertellen.