Inhoudsopgave:

 1. Kan je nog een telefoonboek krijgen?
 2. Hoe kan ik mijn telefoonnummer verwijderen uit de Telefoongids?
 3. Van wie is dit telefoonnummer zoeken?
 4. Hoe kom ik in Telefoongids?
 5. Hoe krijg ik mijn telefoonnummer uit het telefoonboek?
 6. Is mijn nummer gelekt?
 7. Hoe kan ik een telefoonnummer traceren?
 8. Hoe kan je te weten komen waar iemand woont?
 9. Hoe kom ik erachter wie op een bepaald adres woont?
 10. Hoe verwijder je een telefoonnummer?
 11. Hoe zet ik mijn nummerweergave uit?
 12. Is mijn 06 gelekt?
 13. Hoe weet ik of mijn telefoonnummer gehackt is?

Kan je nog een telefoonboek krijgen?

Na bijna 140 jaar komt er een einde aan de papieren Telefoongids. Uitgever DTG vindt de papieren versie niet langer nodig omdat bijna alle mensen adressen en telefoonnummers online opzoeken.

Hoe kan ik mijn telefoonnummer verwijderen uit de Telefoongids?

Ga hiervoor naar de website mijnnummervermelding.nl en volg de instructies. De telefoongidsen moeten uw gegevens dan zo spoedig mogelijk verwijderen. Belt iemand naar een nummerinformatiedienst? Dan mogen zij uw nummer niet meer geven.

Van wie is dit telefoonnummer zoeken?

Bijvoorbeeld door omgekeerd te zoeken via telefoonboek.nl. Deze zoekmachine voor telefoonnummers is je beste kans om te achterhalen wie je belt. Heb je resultaat? Dan zie je welk bedrijf of persoon je probeerde te bellen.

Hoe kom ik in Telefoongids?

Welkom. Via mijnnummervermelding.nl kunt u inzien of uw gegevens door uw telecomaanbieder worden verstrekt aan telefoongidsen en nummerinformatiediensten. U kunt ook uw voorkeuren wijzigen.

Hoe krijg ik mijn telefoonnummer uit het telefoonboek?

Via mijnnummervermelding.nl kunt u inzien of uw gegevens door uw telecomaanbieder worden verstrekt aan De Telefoongids® en nummerinformatiediensten. Ook kunt u uw voorkeuren voor vermelding wijzigen. Daarnaast is het mogelijk om uw gegevens via uw telecomaanbieder aan te passen of te verwijderen.

Is mijn nummer gelekt?

Alle gebruikers kunnen op Have I Been Pwned nu zoeken op een telefoonnummer. Dat werkt net zoals met e-mailadressen. Als het nummer onderdeel uitmaakt van een datalek, wordt dat aangegeven, zonder verdere informatie bekend te maken.

Hoe kan ik een telefoonnummer traceren?

Voor alle Android toestellen heeft Google de vind mijn apparaat app ontwikkeld. Google heeft dit meestal standaard ingeschakeld. De locatie achterhalen? Ga naar android.com/find, log in met je Google-account en traceer de exacte locatie van je telefoon.

Hoe kan je te weten komen waar iemand woont?

Gebruik een telefoonboek. Begin je zoektocht in een lokaal telefoonboek om een naam en adres op te zoeken. Veel mensen en bedrijven kunnen via hun telefoonnummer en adres worden opgezocht. Je kunt ook het telefoonnummer gebruiken om de persoon op te bellen en zo het adres te bevestigen.

Hoe kom ik erachter wie op een bepaald adres woont?

In het bevolkingsregister in de gemeentearchieven staat vermeld wie er op een bepaald adres woonde. Je zoekt op straatnaam in het huis- of woonregister en kan dan zien welke mensen er achtereenvolgens op een adres gewoond hebben.

Hoe verwijder je een telefoonnummer?

Contacten verwijderen
 1. 1 contact: Tik op het contact. Tik rechtsboven op Meer Verwijderen. Verwijderen.
 2. Meerdere contacten: Tik op een contact en houd dit vast. Tik daarna op de andere contacten. Tik op Verwijderen Verwijderen.
 3. Alle contacten: Tik rechtsboven op Meer Alles selecteren Verwijderen. Verwijderen.

Hoe zet ik mijn nummerweergave uit?

Pas het Beller ID aan naar 'nummer verbergen' Open 'Instellingen > Mijn apparaat > Oproepen'; Klik dan op 'Extra Instellingen' en selecteer 'Beller ID'; Pas dit aan naar 'nummer verbergen' en de volgende keer dat je belt, krijgt de ontvanger een onbekend nummer te zien.

Is mijn 06 gelekt?

Zo moet je in de 'Facebook leak checker' je voor- en achternaam invullen om uit te vinden of jouw mobiele nummer is gelekt. Als er één of meerdere matches in de Nederlandse database is gevonden, zie je van iedere match de laatste drie cijfers van het bij Facebook bekende 06-nummer.

Hoe weet ik of mijn telefoonnummer gehackt is?

Een of meer van deze zaken kan een waarschuwing zijn dat iemand je telefoon heeft gehackt: De batterij van je telefoon is snel leeg. Malware en frauduleuze apps maken soms gebruik van malafide code die de neiging heeft om veel vermogen van de batterij te vragen. Je telefoon werkt abnormaal langzaam.