Inhoudsopgave:

  1. Wat verdien je bij het Openbaar Ministerie?
  2. Waarom salarishuis?
  3. Hoe werkt een salarishuis?
  4. Hoe werkt een loongebouw?
  5. Wat verdient een Notaris netto?
  6. Wat verdient een helpende plus per uur?
  7. Hoeveel luitenant kolonels heeft Nederland?

Wat verdien je bij het Openbaar Ministerie?

Als Officier van Justitie in enkelvoudige zittingen verdien je tussen de €4540 en €5802 bruto per maand. Als Officier van Justitie verdien je ongeveer tussen de €5180 en €6282 bruto per maand. Dit is wel afhankelijk van je ervaring.

Waarom salarishuis?

De salarisstructuur wordt ook wel 'salarishuis' of 'loongebouw' genoemd. Heb je maar een paar werknemers in dienst, dan is de salarisstructuur heel overzichtelijk. Je kunt volstaan met het vastleggen van individuele afspraken over salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en eventuele loonontwikkelingen in de toekomst.

Hoe werkt een salarishuis?

Een salarisschaal maakt deel uit van een loongebouw of salarishuis. Dat zijn alle salarisschalen van één bedrijf samen. Zo'n schaal is opgebouwd uit een reeks bedragen van hoog tot laag die bij een of meerdere functie horen. De genoemde bedragen zijn brutobedragen voor een fulltime functie.

Hoe werkt een loongebouw?

Het loongebouw gaat uit van 6 loongroepen (loongroep 1 tot en met 6). Alle schalen hebben een beginsalaris en 4 treden. De werknemer ontvangt tenminste het basisuurloon dat overeenkomt met zijn leeftijd of aantal dienstjaren van de loongroep waarin zijn functie is ingedeeld overeenkomstig bijlage II.

Wat verdient een Notaris netto?

Notarissen hebben in 20.0.000 euro aan inkomen gehaald uit hun kantoor. De advocaat-partners of zelfstandige advocaten die meededen aan het onderzoek, incasseerden gemiddeld 90.000 euro.

Wat verdient een helpende plus per uur?

Het gemiddelde helpende plus thuiszorg salaris in Nederland is € 27.564 per jaar of € 14,14 per uur.

Hoeveel luitenant kolonels heeft Nederland?

Alle andere defensie gerelateerde functies in de lijst zijn gedaald, de generaal van plaats 18 naar 20, de kolonel van plaats 60 naar 61, majoor 1, luitenant, 1, sergeant 1 en de soldaat van plaats 2 naar 2.