Inhoudsopgave:

 1. Wat vraag je als personal trainer?
 2. Hoe krijg je klanten als personal trainer?
 3. Hoeveel kost een Basic Fit coach?
 4. Is personal training aftrekbaar?
 5. Wat is een goede personal trainer?
 6. Wat kun je met fitness trainer A?
 7. Wat kost een trainingsdag?
 8. Hoeveel kost Basic Fit per jaar?
 9. Welke abonnementen heeft Basic Fit?
 10. Is sportabonnement aftrekbaar?
 11. Is een personal trainer het waard?

Wat vraag je als personal trainer?

Kosten personal trainer Een personal trainer vraagt gemiddeld €60 – €80 per uur voor een training. Bij Personal Fitness Nederland hanteren we in plaats van een prijs per training een tarief per week.

Hoe krijg je klanten als personal trainer?

Mondelinge verwijzingen vallen nog steeds onder de meest betrouwbare vorm van marketing voor personal trainers. Wanneer klanten enthousiast hun verhaal en resultaten met andere mensen delen, is de kans groot dat ook bij hen interesse wordt gewerkt.

Hoeveel kost een Basic Fit coach?

Personal Training Intro voor 25 euro! Een 1 op 1 Personal Trainer Intro van 60 minuten voor maar 25! Bevalt het zo goed dat je vaker wil trainen met een Personal Trainer? Je kan direct een nieuwe afspraak maken met de Personal Trainer met wie jij de intro doet of je kan via onze website een afspraak maken.

Is personal training aftrekbaar?

Personal training voor jezelf (DGA, Eenmanszaak of VOF) valt niet onder de categorie zakelijke kosten. Personal training is namelijk een vorm van persoonlijke verzorging. En persoonlijke verzorging is helaas niet aftrekbaar.

Wat is een goede personal trainer?

Een goede personal trainer is vooral een persoon die geïnteresseerd is in het fysieke en mentale welzijn van de mens. Met zijn kennis en ervaring over het menselijk lichaam en over beweging weet hij mensen te motiveren om hun fysieke en mentale weerbaarheid te versterken.

Wat kun je met fitness trainer A?

Met het diploma Fitnesstrainer A ben je bevoegd om zelfstandig sporttraining te geven aan groepen of individuele sporters. Het Fitnesstrainer B-diploma geeft je de mogelijkheid om gevorderde groepen en individuele sporters op hoger niveau te begeleiden.

Wat kost een trainingsdag?

Ieder jaar adviseert de SER (Sociaal Economische Raad) over redelijke tarieven voor een OR-training. Het richtbedrag per dagdeel voor 2021 is met €1100 (excl. BTW) iets hoger dan het richtbedrag voor 2021; dat was €1065 per dagdeel (excl. BTW).

Hoeveel kost Basic Fit per jaar?

Hoe zijn de prijzen bij Basic Fit voor abonnementen?
AbonnementPrijs
Basic-fit EasyJaarabonnement – Je betaalt in 1 keer voor 12 maanden*239,88 Euro voor 1 jaar
Basic-fit SmartJaarabonnement – Je betaalt maandelijks per domiciliëring en na 12 maanden opzegbaar*19,99 Euro per maand
11-Jul-2020

Welke abonnementen heeft Basic Fit?

Bij Basic-Fit kennen we twee soorten lidmaatschappen: Comfort en Premium. Met beide lidmaatschappen kan je onbeperkt in alle Basic-Fit clubs in Europa sporten, de Basic-Fit app gebruiken en van alle faciliteiten in de clubs gebruikmaken.

Is sportabonnement aftrekbaar?

Als de werkgever een fitnesscentrum aanwijst waar iedereen mag sporten, zijn deze kosten aftrekbaar resp. kunnen belastingvrij worden vergoed. Voorwaarde is wel dat alle werknemers gebruik mogen maken van de regeling (90%). Of ze daadwerkelijk meedoen, is niet relevant.

Is een personal trainer het waard?

Het inhuren van een Personal Trainer is zeker een dozijn nauwelijks gebruikte sportschool-lidmaatschappen waard. En als je wilskracht net zo slecht gedefinieerd is als je buikspieren, is het helemaal een goede investering.