Inhoudsopgave:

 1. Wat kost Ranger WWF?
 2. Wat is een WNF ranger?
 3. Wat doet een Ranger?
 4. Wat doet WWF met het geld?
 5. Wat doet de WWF?
 6. Wat is een ranger?
 7. Hoe verzamelt WWF geld?
 8. Wat is het belangrijkste doel van WWF?
 9. Hoe kan je WWF helpen?
 10. Hoe komt WWF aan geld?
 11. Hoe komt het WWF aan geld?
 12. Welke acties doet WWF?

Wat kost Ranger WWF?

Voor 6 maanden een echte Ranger Vul je gegevens in en ontvang binnen 5 werkdagen het welkomstcadeau t.w.v. €24,95 thuis. Vul het formulier hieronder helemaal in en je ontvangt binnen 5 werkdagen het welkomstcadeau bij je thuis!

Wat is een WNF ranger?

Ben jij gek op wilde dieren en wil je ze graag beschermen? Word dan Ranger! Want samen komen we op voor de natuur én wilde en bedreigde dieren, zoals de reuzenpanda, de zeeschildpad en de olifant.

Wat doet een Ranger?

Het werk van een Ranger lijkt op dat van een Boswachter, maar bestaat vaak uit meer taken. Eén van de taken van een Ranger is het handhaven van de regels in een nationaal park of een natuurreservaat. Hij zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen de dieren niets aandoen, geen bomen omzagen en geen vuur maken.

Wat doet WWF met het geld?

Wat WWF doet Hoe wordt mijn donatie besteed? Wereld Natuur Fonds gaat heel bewust en zorgvuldig om met het geld dat we van onze donateurs ontvangen. Al onze inkomsten en uitgaven worden gecontroleerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Hierdoor mag WWF zich een CBF-Erkend Goed Doel noemen.

Wat doet de WWF?

WWF werkt wereldwijd aan het creëren van een wereld waarin mens en natuur kunnen floreren, door het verbinden van al die mensen die hieraan mee willen helpen. In alles wat we doen stellen we natuur én mens centraal.

Wat is een ranger?

Het werk van een Ranger lijkt op dat van een Boswachter, maar bestaat vaak uit meer taken. Eén van de taken van een Ranger is het handhaven van de regels in een nationaal park of een natuurreservaat. Hij zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen de dieren niets aandoen, geen bomen omzagen en geen vuur maken.

Hoe verzamelt WWF geld?

Communiceer het eindbedrag van je actie naar je donateurs en bedank hen! Je kan uiteraard ook een bestaande actie steunen met een donatie. Het geld dat opgehaald wordt draagt bij aan de bescherming van bedreigde plant- en diersoorten en wordt besteed aan WNF-projecten wereldwijd.

Wat is het belangrijkste doel van WWF?

Het is onze missie om de rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Samen met anderen willen we een wereld tot stand brengen waarin mens en natuur in harmonie leven.

Hoe kan je WWF helpen?

Wat kan ik doen?
 1. Wat we doen. Hoe we werken. Samen met lokale partners. Samen met bedrijven. Samen met lokale bevolking. ...
 2. Kom in actie. Met tijd. Met een donatie.
 3. Bedreigde dieren.
 4. Jeugd. WWF-Rangers (0-12) Wereldvragen. Maak je kind Ranger. Onderwijs. ...
 5. Webshop. Symbolische cadeaus. Duurzaam. Speelgoed. Kleding & Accessoires.

Hoe komt WWF aan geld?

Wat WWF doet Wereld Natuur Fonds gaat heel bewust en zorgvuldig om met het geld dat we van onze donateurs ontvangen. Al onze inkomsten en uitgaven worden gecontroleerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Hierdoor mag WWF zich een CBF-Erkend Goed Doel noemen.

Hoe komt het WWF aan geld?

Inkomsten Hoe komt het WNF aan geld? Donateurs: Dat zijn mensen die jaarlijks geld overmaken. Ook regeringen en bedrijven steunen het WNF.

Welke acties doet WWF?

Onze acties nemen verschillende vormen aan: je kan je steentje bijdragen voor meer biodiversiteit tijdens de WWF Action Days, onze petities tekenen, meedoen aan sportevenementen zoals de 20 km door Brussel of je kan zelf aan fondsenwerving doen om onze natuurbeschermingsprojecten te ondersteunen, maar ook meedoen aan ...