Inhoudsopgave:

  1. Waarom Uzipas?
  2. Wie is mijn behandelende arts?
  3. Hoe UZI-pas activeren?
  4. Wat betekent UZI-pas?
  5. Wat houdt dokter in?
  6. Is medisch dossier verplicht?
  7. Heb ik een globaal medisch dossier?
  8. Hoe werkt een UZI-pas?
  9. Hoe werkt een UZI?
  10. Wat is een UZI-pas?

Waarom Uzipas?

Met de UZI-pas: kun je je identificeren en authenticeren (laten zien wié je bent en wát je bent); op een veilige manier elektronische gegevens verzenden en opslaan; een elektronische handtekening zetten die dezelfde rechtsgeldigheid heeft als een handtekening op papier.

Wie is mijn behandelende arts?

De behandelend arts Dit is de arts die je zelf kiest. Dat kan je huisarts, maar ook een arts-specialist zijn. Deze arts heeft hoofzakelijk curatieve of verzorgende taken. Hij volgt je medische toestand nauwgezet op en geeft je, indien nodig, een attest voor arbeidsongeschiktheid.

Hoe UZI-pas activeren?

Activering stappen 1) Zet uw kaart in de kaartlezer 2) Start Token Administration op 3) Open via menu Token, Activeren kaart: - In dit dialoogvenster wordt u gevraagd om de Pin-code in te voeren, voor de UZI-pas 3; deze Pin- code is opgenomen in de Pin-mailerbrief die u heeft ontvangen.

Wat betekent UZI-pas?

Bent u een zorgaanbieder of werkzaam bij een indicatieorgaan en UZI-abonnee? U kunt dan gebruik maken een UZI-pas, een soort elektronisch paspoort. Met de pas zijn patiëntgegevens alleen inzichtelijk voor personen die daartoe zijn bevoegd.

Wat houdt dokter in?

Je bent een arts of dokter als je een geneeskunde opleiding hebt afgerond. Als arts ben je bevoegd tot het beoefenen van geneeskunde. Je houdt je bezig met het bevorderen, verbeteren en herstellen van de menselijke gezondheid. Dit door je door middel van het bestuderen, diagnoses stellen en behandelen van zieke mensen.

Is medisch dossier verplicht?

Vanaf 1 januari 2021 moet elke huisarts een erkend elektronisch medisch dossier gebruiken voor het beheer van het GMD en ingeschreven zijn voor de MyCareNet-dienst 'Beheer van het GMD' (eGMD). De papieren facturatie verdwijnt daarom vanaf die datum.

Heb ik een globaal medisch dossier?

Een Globaal Medisch Dossier (GMD) is een elektronisch medisch dossier van u bij uw huisarts. Het bevat al uw medische gegevens en geeft een totaalbeeld van uw gezondheidssituatie. Dit dossier zorgt voor een betere individuele begeleiding en een beter overleg tussen de artsen.

Hoe werkt een UZI-pas?

U kunt dan gebruik maken een UZI-pas, een soort elektronisch paspoort. Met de pas zijn patiëntgegevens alleen inzichtelijk voor personen die daartoe zijn bevoegd. Net als uw eigen paspoort, is de pas een belangrijk persoonsgebonden waardedocument. Uw persoonlijke gegevens staan in het certificaat van de pas.

Hoe werkt een UZI?

De uzi is een wapen dat werkt door middel van massavergrendeling. De gasdruk die bij het afvuren ontstaat, wordt niet alleen gebruikt voor het uitdrijven van de kogel uit de loop, maar ook voor het opnieuw spannen van het wapen. Het voordeel hierbij is, dat slechts een geringe terugslag ontstaat.

Wat is een UZI-pas?

Bent u een zorgaanbieder of werkzaam bij een indicatieorgaan en UZI-abonnee? U kunt dan gebruik maken een UZI-pas, een soort elektronisch paspoort. Met de pas zijn patiëntgegevens alleen inzichtelijk voor personen die daartoe zijn bevoegd.