Inhoudsopgave:

 1. Hoe lang blijft mail bewaard Outlook?
 2. Waarom werken regels niet in Outlook?
 3. Waarom synchroniseert Outlook niet?
 4. Hoe Outlook mail synchroniseren?
 5. Hoe lang blijven e mails bewaard?
 6. Hoelang worden mails bewaard?
 7. Waarom synchroniseert mijn mail niet meer?
 8. Waarom komt er geen mail meer binnen?
 9. Waarom synchroniseert mail niet?
 10. Hoe mailadressen synchroniseren?
 11. Waar zijn mijn oude mails?
 12. Hoe kan het dat mijn mails verdwijnen?
 13. Waarom verdwijnen mails?
 14. Hoe krijg ik mijn mails weer binnen?
 15. Waarom kan ik geen mail meer ontvangen?

Hoe lang blijft mail bewaard Outlook?

De standaardperiode is 30 dagen. Zie Een item herstellen dat zich niet meer in de map Verwijderde items bevindt in Verwijderde items of e-mail herstellen in Outlook Web App.

Waarom werken regels niet in Outlook?

Oorzaak: Regels worden alleen automatisch op berichten uitgevoerd als u deze ontvangt of verzendt. Oplossing: Pas een regel handmatig toe op berichten die u al hebt ontvangen. Klik in de mappenlijst op de map waarop u de regel wilt toepassen.

Waarom synchroniseert Outlook niet?

Als alle mappen behalve de map Postvak zijn gesynchroniseerd of als u de mappen niet kunt synchroniseren, hebt u mogelijk een beschadigd OST-bestand. Als u het probleem wilt oplossen, maakt u een nieuw OST-bestand. Volg de stappen in Het OST-bestand opnieuw opbouwen. Synchroniseer vervolgens de offlinemappen opnieuw.

Hoe Outlook mail synchroniseren?

Als u werkt met een Microsoft Exchange-account in Outlook, worden uw e-mailberichten, contactpersonen, agenda-items en eventuele andere Microsoft Exchange-mappen automatisch gesynchroniseerd. Uw gegevens zijn altijd up-to-date in Outlook en op de server waarop Microsoft Exchange Server wordt uitgevoerd.

Hoe lang blijven e mails bewaard?

Als meerdere aangepaste bewaarregels gelden voor een bericht, bewaart Gmail het bericht volgens de regel met de bewaarperiode die het laatst voorbij is. Het bewaarbeleid van 30 dagen voor Gmail kan ertoe leiden dat berichten vertraagd definitief worden verwijderd.

Hoelang worden mails bewaard?

Vaak worden gegevens bewaard omdat er aan bepaalde verplichtingen voldaan moet worden, bijvoorbeeld in het geval van contracten. Daarnaast is er natuurlijk de wettelijke bewaarplicht, in Nederland is dit bijvoorbeeld zeven jaar voor administratieve gegevens en interne e-mail; vijf jaar voor personeelsadministratie.

Waarom synchroniseert mijn mail niet meer?

Controleer de synchronisatie-instellingen Open de Gmail-app . Instellingen. Tik op je account. Zorg dat het vakje naast 'Gmail synchroniseren' is aangevinkt.

Waarom komt er geen mail meer binnen?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Waarom synchroniseert mail niet?

Als er weinig opslagruimte vrij is op je telefoon of tablet, werkt de synchronisatie niet. Ga als volgt te werk om opslagruimte vrij te maken op je apparaat: Verwijder apps die je niet gebruikt. Verwijder gedownloade bestanden of bestanden die je hebt gemaakt, of verplaats bestanden naar je computer.

Hoe mailadressen synchroniseren?

Ga in je Gmail inbox naar 'instellingen' en selecteer vervolgens het tabblad 'accounts en import'. Hier zul je de optie zien staan om 'e-mail te bekijken uit andere accounts'. Dit is waar je je nieuwe e-mailadres toevoegt aan je Gmail account.

Waar zijn mijn oude mails?

Zet zo verwijderde mails terug in het mailprogramma Mail:
 • Open het programma Mail van Windows 10.
 • Klik eventueel onder 'Accounts' op het mailaccount waarvan u de verwijderde berichten wilt terugzien.
 • Klik onder 'Mappen' op Meer.
 • Klik in het uitklapmenu op Prullenbak.
 • Zoek de mail op.
 • Sleep de mail terug naar Postvak IN.

Hoe kan het dat mijn mails verdwijnen?

Omdat bij IMAP de berichten altijd op de server staan, ipv op je apparaten, zal de mailbox in de loop van de tijd steeds groter worden. En omdat de mail op de server staat, zal een mail die je verwijdert op apparaat A ook op apparaat B verdwijnen.

Waarom verdwijnen mails?

Omdat bij IMAP de berichten altijd op de server staan, ipv op je apparaten, zal de mailbox in de loop van de tijd steeds groter worden. En omdat de mail op de server staat, zal een mail die je verwijdert op apparaat A ook op apparaat B verdwijnen.

Hoe krijg ik mijn mails weer binnen?

De e-mails zijn mogelijk uit je oude account verwijderd voordat je de import hebt gestart....
 1. Open Gmail op je computer.
 2. Klik rechtsboven op Instellingen. Alle instellingen bekijken.
 3. Open het tabblad 'Accounts en import'.
 4. Controleer in het gedeelte 'E-mailberichten en contacten importeren' of je import wordt weergegeven.

Waarom kan ik geen mail meer ontvangen?

Controleer of alle instellingen van uw e-mail programma correct staan (zie hier). Controleer of u een antivirus programma/firewall hebt. Indien u die hebt, kunt u best eens proberen om deze te deactiveren/verwijderen. Uit ervaring merken we dat deze programma's regelmatig aan de oorzaak liggen van e-mail problemen.