Inhoudsopgave:

 1. Wat is het beste om mee te wassen?
 2. Wat zijn Geurparels?
 3. Wat is beter pods of poeder?
 4. Wat is beter pods of vloeibaar?
 5. Wat is slecht voor wasmachine?
 6. Wat is een Zuurstofbleekmiddel?
 7. Hoe gebruik je Lenor korrels?
 8. Is Wasparfum slecht voor je?
 9. Waarom Waspods?
 10. Waarom klontert waspoeder?
 11. Wat is goedkoper pods of vloeibaar wasmiddel?
 12. Is pods goed voor je wasmachine?
 13. Wat is beter voor je wasmachine?
 14. Hoe zorg ik ervoor dat mijn was lekker ruikt?
 15. Wat kun je met Geurparels?

Wat is het beste om mee te wassen?

Conclusie: voor wassen op lage temperaturen kun je beter vloeibaar wasmiddel gebruiken omdat dit sneller oplost. Op hogere temperaturen is waspoeder weer fijner in gebruik. Geen van de twee is dus op alle vlakken de beste keuze, maar het is wel slim om de twee middelen af te wisselen.

Wat zijn Geurparels?

Je hebt er zeker al over gehoord, misschien onder een andere naam: wasparels, geurparels of geparfumeerde parels. Hoe je ze ook noemt, de Lenor Geurbooster bezorgt je wasgoed een aangename frisse geur na elke wasbeurt en een milde frisheid die tot 12 weken houdt in de kast.

Wat is beter pods of poeder?

Voor de witte was levert waspoeder vaak het beste resultaat, maar vloeibaar wasmiddel (zoals pods) houdt kleuren het mooist en werkt meestal beter tegen vlekken. Het nadeel van waspoeder is dat er vaak klonten en resten in het bakje van je wasmachine achterblijven.

Wat is beter pods of vloeibaar?

Deze pods hebben dezelfde werking als vloeibaar wasmiddel en waspoeder. Het is hooguit ongunstig in de dosering. Heeft u een kleine was, dan moet er toch een hele pod bij. Bewaar ze ook droog, want het folie dat er omheen zit lost op.

Wat is slecht voor wasmachine?

Gebruik geen azijn of soda om de wasmachine te reinigen. Wasmachinefabrikanten geven aan dat deze middelen de rubbers aantasten. Ga na bij de fabrikant of witgoedzaak, waarmee u het beste uw machine af en toe mee kunt reinigen als u voornamelijk op lage temperaturen wast.

Wat is een Zuurstofbleekmiddel?

Zuurstofbleekmiddelen zijn witmakers. Ze worden vaak gebruikt in was- en reinigingsmiddelen. Het zijn stoffen waarin actieve zuurstofverbindingen zitten. Deze actieve zuurstofverbindingen reageren met andere stoffen, waardoor ze vlekken verwijderen en desinfecteren.

Hoe gebruik je Lenor korrels?

Hoe gebruik je Lenor Unstoppables? Voeg een half tot 3 dopjes Lenor Unstoppables toe aan je lege wastrommel. Afhankelijk van hoe intens je de geur wilt. De Lenor Unstoppables geurboosters lossen op zodra de wasmachine start, ongeacht de temperatuur van het water.

Is Wasparfum slecht voor je?

Henny Bron: “Wasmiddelen en geurstoffen zitten altijd in afvalwater van huishoudens. En dat is precies waar de waterzuivering voor bedoeld is.” De parfumproducten kunnen dus geen kwaad. In de waterzuivering wordt het water gefilterd op zand, drollen en andere stukjes.

Waarom Waspods?

Wascapsules/waspods Eigenlijk zijn wascapsules of waspods niets meer dan een plastic containertje met daarin het wasmiddel. Dat plastic is oplosbaar in water, en terwijl je wasmachine draait, komt het wasmiddel vrij. Geen gedoe dus met laatjes en maatbakjes: je hebt altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel voor jouw was.

Waarom klontert waspoeder?

Poederwasmiddel zit vaak in een kartonnen verpakking, daardoor wordt het middel snel vochtig en kan het goedje gaan klonteren, vertelt Hans Grootveld, wasmachine-expert.

Wat is goedkoper pods of vloeibaar wasmiddel?

Duurder: Vloeibaar wasmiddel is duurder, maar vergeet niet dat vloeibaar wasmiddel een geconcentreerd wasproduct is, wat wil zeggen dat je minder kan gebruiken om hetzelfde wasresultaat te bereiken. Vaak gebruikt met teveel wasmiddel bij een enkel wasbeurt waardoor de voorraad snel op is. Doseer dus goed.

Is pods goed voor je wasmachine?

Vergeet vloeibaar wasmiddel en waspoeder, capsules en pods zijn beter voor je was, je wasmachine én misschien zelfs je portemonnee. Nooit meer te veel wasmiddel gebruiken, en je hoeft nooit meer te knoeien. Dit is waarom waspods en wascapsules de beste wasmiddelen zijn.

Wat is beter voor je wasmachine?

Wat is beter voor je wasgoed: vloeibaar wasmiddel of wasmiddel in poedervorm? 'Je wast witter met wit waspoeder, en je kleuren blijven beter beschermd met vloeibaar wasmiddel', stelt huishouddeskundige Zamarra Kok. 'Vloeibare wasmiddelen lossen iets beter op, en werken beter bij vette vlekken. '

Hoe zorg ik ervoor dat mijn was lekker ruikt?

Het enige wat je nodig hebt om je was weer heerlijk te laten ruiken, is een beetje gedistilleerde witte azijn. Doe hier een klein beetje van in de vakje waar je normaal je wasverzachter doet. Je gebruikt het dus in plaats van je wasverzachter. Je was zal vervolgens heerlijk ruikend uit de trommel komen.

Wat kun je met Geurparels?

Puur genot schuilt in de kleinste momenten: een kopje heerlijk gebrande koffie, het zachte gevoel van een kasjmieren sjaal, een ontspannend huidverzorgingsritueel, de geur van versgewassen handdoeken en beddengoed.