Inhoudsopgave:

 1. Wat is er gebeurd met OJ Simpson?
 2. Wie is de echte vader van de Kardashian?
 3. Wie is de vader van Kourtney Kardashian?
 4. Wie was de advocaat van O.J. Simpson?
 5. Wie heeft Nicole vermoord?
 6. Hoeveel Kardashians zijn er?
 7. Wie is de vader van Khloe?
 8. Waarom is het uit tussen Kourtney en Scott?
 9. Waar aan is Robert Kardashian overleden?
 10. Waar is Nicole van den Hurk gevonden?
 11. Wie was de advocaat van OJ Simpson?
 12. Welke Kardashians zijn er?
 13. Is Khloe Kardashian geadopteerd?

Wat is er gebeurd met OJ Simpson?

Voormalig American Football-speler en acteur O.J. Simpson werd in 2008 veroordeeld tot 33 jaar celstraf wegens een gewapende beroving en kidnapping. In 1994 werd hij wereldnieuws doordat hij vervolgd werd voor de moord op zijn ex-vrouw en haar vriend.

Wie is de echte vader van de Kardashian?

Robert KardashianKim Kardashian / Father Kim Kardashian is de dochter van Robert Kardashian (), een advocaat van Armeense afkomst, en Kris Jenner. Ze heeft een oudere zus, Kourtney, een jongere zus Khloé en een jongere broer Rob Kardashian. Na de echtscheiding in 1991 hertrouwde hun moeder dat jaar met Bruce Jenner).

Wie is de vader van Kourtney Kardashian?

Robert KardashianKourtney Kardashian / Father Kourtney is een dochter van Robert Kardashian, een advocaat van Armeense afkomst, en Kris Jenner. Ze is ook de oudere zus van Kim, Khloé en heeft een broer. Haar peetvader is O.J. Simpson.

Wie was de advocaat van O.J. Simpson?

De Amerikaanse topadvocaat F. Lee Bailey is op 87-jarige leeftijd overleden. Als raadsman van beroemde en beruchte cliënten als O.J. Simpson, Patty Hearst en de Boston Strangler werd ook hij een bekendheid.

Wie heeft Nicole vermoord?

O.J. Simpson werd in 1995 na het 'proces van de eeuw' vrijgesproken van de moord op Nicole, die in het huis dat zij eens samen deelden dood werd gestoken.

Hoeveel Kardashians zijn er?

Keeping Up with the Kardashians is een Amerikaanse realityserie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner, met onder anderen de zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian.

Wie is de vader van Khloe?

Robert KardashianKhloé Kardashian / Vader Biografie. Kardashian werd geboren in Los Angeles als dochter van advocaat Robert Kardashian en Kris Jenner. Ze heeft twee zussen (Kourtney Kardashian en Kim Kardashian) en een broer (Rob Kardashian). Haar moeder hertrouwde later met Bruce Jenner.

Waarom is het uit tussen Kourtney en Scott?

“In het begin dacht hij dat het slechts om een casual relatie ging, iets niet al te serieus. Hij dacht dat ze uiteindelijk toch wel uit elkaar zouden gaan.” Maar het tegendeel gebeurde en nu moet de realityster er wel mee leren omgaan: “Hij beseft dat hij de situatie moet accepteren en het achter zich moet laten.

Waar aan is Robert Kardashian overleden?

SlokdarmkankerRobert Kardashian / DoodsoorzaakSlokdarmkanker is een vorm van kanker in de slokdarm. Meestal betreft het een adenocarcinoom of plaveiselcelcarcinoom van het slijmvlies van de slokdarm, maar zelden kleincellige carcinomen. Wikipedia

Waar is Nicole van den Hurk gevonden?

De 15-jarige Nicole van den Hurk uit Eindhoven verdween in de vroege ochtend van 6 oktober 1995. Anderhalve maand later werd haar lichaam gevonden in de bossen tussen Mierlo en Lierop.

Wie was de advocaat van OJ Simpson?

De Amerikaanse topadvocaat F. Lee Bailey is op 87-jarige leeftijd overleden. Als raadsman van beroemde en beruchte cliënten als O.J. Simpson, Patty Hearst en de Boston Strangler werd ook hij een bekendheid.

Welke Kardashians zijn er?

Keeping Up with the Kardashians is een Amerikaanse realityserie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner, met onder anderen de zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian. De serie ging op 14 oktober 2007 in première.

Is Khloe Kardashian geadopteerd?

Ook vroeg Khloe zich in 2009 af of ze geadopteerd was in de aflevering van de realityshow. Door haar moeder een DNA-test te laten afleggen, wilde ze bewijzen dat ze niet geadopteerd was. Ze vergeleek haar genetische materiaal echter niet met dat van haar zussen om te bewijzen dat Robert haar vader was.