Inhoudsopgave:

 1. Welke oude strips zijn geld waard?
 2. Wat is mijn strip waard?
 3. Wie koopt strips?
 4. Wat is de beste Suske en Wiske?
 5. Wat is het laatste nummer van Suske en Wiske?
 6. Hoeveel kost Suske en Wiske?
 7. Wat zijn boeken van Kuifje waard?
 8. Wat is een eerste druk van een boek?

Welke oude strips zijn geld waard?

De 5 duurste Suske en Wiske stripboeken
 • Rikki en Wiske. Waarde 5.000 tot 10.000 euro. ...
 • Suske en Wiske op het eiland Amoras. Waarde 3.000 tot 6.000 euro. ...
 • Suske en Wiske De Spieratoom. Waarde 1.000 tot 2.000 euro. ...
 • Het Spaanse Spook. Waarde 800 tot 1.000 euro. ...
 • De schat van Beersel. Waarde 500 tot 1.000 euro.

Wat is mijn strip waard?

Voor stripboeken geldt de traditionele regel van vraag en aanbod: hoe minder er zijn, hoe hoger de waarde. “Als de originele druk van een bepaalde strip bescheiden was (of slechts een paar exemplaren overleefden het) en de strip is nog steeds of opnieuw populair, dan heeft hij een waarde,” legt Patrick uit.

Wie koopt strips?

Wie zijn de mensen achter aankoop-strips.be? Het team Bart heeft tientallen jaren ervaring in het kopen van verzamelstrips. We werken rechtstreeks voor verzamelaars en grote aankopers, waardoor we niet alleen correcte prijzen kunnen uitbetalen maar ook ter plaatse onmiddellijk kunnen beslissen.

Wat is de beste Suske en Wiske?

Honderden striplezers stuurden hun top drie in en 'De schat van Beersel' werd verkozen als beste album. De top 75 telt heel wat klassiekers, maar 'De schat van Beersel' (1952) haalde het nipt van 'Het eiland Amoras' (1945) en 'De kaartendans' (1962).

Wat is het laatste nummer van Suske en Wiske?

Suske en Wiske – De Kale Kroon (362) Een avontuur dat niet in het heden begint. Dat doet denken aan avonturen van weleer, zoals Het Gouden Paard of Het Geheim van de Gladiatoren.

Hoeveel kost Suske en Wiske?

Prijs voor de allereerste Suske en Wiske gaat door het dak: 13.100 euro | Trouw.

Wat zijn boeken van Kuifje waard?

Een eerste druk van het Nederlandstalige Kuifje-album 'Mannen op de maan' (1954) werd voor een recordbedrag van €3.000 verkocht. Een herdruk van het Kuifje album "Het geheim van de Eenhoorn" uit 1952 behaalde eveneens een recordbedrag van €2.600.

Wat is een eerste druk van een boek?

De eerste druk van een boek bestaat uit de exemplaren die geproduceerd worden met de eerste set-up van de productieapparatuur in de drukkerij. Vaak is de eerste druk van een boek van belang bij de latere antiquarische verkoop.