Inhoudsopgave:

  1. Wat is oud LEGO waard?
  2. Wat doen met oude LEGO?
  3. Waar kan ik het beste LEGO verkopen?
  4. Welk LEGO is geld waard?
  5. Welke LEGO is veel waard?
  6. Wat kost 2de hands LEGO?
  7. Waar is LEGO het goedkoopste?

Wat is oud LEGO waard?

Wanneer er een set te koop wordt aangeboden kun je er rekening mee houden dat een prijs van twee derde van de nieuwprijs vaak een goede prijs is voor gebruikte LEGO. Besef wel dat LEGO in principe tijdloos is en zijn waarde behoud. Dat weten veel verkopers ook.

Wat doen met oude LEGO?

Ongeopend fortuin Wie ook LEGO op zolder heeft liggen en dat graag wil verkopen kan via de website Brickpicker.com zien hoeveel geld het waard is. Van IJken heeft een aantal tips voor de speelgoedhandelaars. "Maak nooit een LEGO-doos open. Ongeopend speelgoed is meer geld waard.

Waar kan ik het beste LEGO verkopen?

Brickscout is een online marktplaats voor LEGO producten. Hier kan je winkels doorneuzen die LEGO sets, LEGO onderdelen en LEGO minifiguren verkopen.

Welk LEGO is geld waard?

1. LEGO Ultimate Collector's Series Millennium Falcon (10179) We beginnen direct bij nummer 1, de LEGO Ultimate Collector's Series Millennium Falcon. Dit gedetailleerde schaalmodel is voor maar liefst 15.000 dollar over de toonbank gegaan.

Welke LEGO is veel waard?

Taj Mahal, Millennium Falcon, Cafe on the Corner, Death Star II en Imperial Star Destroyer zijn typisch voorbeelden van echte LEGO-klassiekers. Het gaat dan wel over de oudere sets, dus niet de gloednieuwe Taj die je nu kunt kopen. Maar ook als je andere sets hebt, dan kun je daarmee best goud in handen hebben.

Wat kost 2de hands LEGO?

Blokjesland is een winkel in tweedehands Lego en Duplo. U kunt bij ons terecht voor een enkel blokje tot complete sets. Onze winkel is ingericht in verschillende delen. Zo hebben we een ruimte met ongesorteerde Lego, de prijs van deze Lego is €27,50 per kilo.

Waar is LEGO het goedkoopste?

De allergoedkoopste originele Lego is tweedehands Lego. Wil je wel Lego, maar mag het ook namaak Lego zijn? Dan is de Lego van Aliexpress of andere Chinese sites het goedkoopst.