Inhoudsopgave:

 1. Wat is mijn gouden ketting waard?
 2. Wat te doen met oude ringen?
 3. Wat kost een ring omsmelten?
 4. Waarom sieraden verkopen?
 5. Wat kost het taxeren van sieraden?
 6. Waar kan ik mijn ring verkopen?
 7. Hoe herken je echte gouden sieraden?
 8. Wat kost vermaken gouden ring?
 9. Hoeveel kost het om een ring te laten maken?
 10. Hoeveel kost een sieraad laten maken?
 11. Wat heb je nodig om sieraden te verkopen?
 12. Hoeveel winst op sieraden?

Wat is mijn gouden ketting waard?

4. Zoek de dan actuele waarde van goud op
Karaat goud1-25 gram25+ gram
14 karaat€ 30,28 per gram€ 31,28 per gram
18 karaat€ 39,10 per gram€ 40,10 per gram
20 karaat€ 43,54 per gram€ 44,54 per gram
21,6 karaat€ 47,12 per gram€ 48,12 per gram

Wat te doen met oude ringen?

Trouwring ouders omsmelten, samenvoegen of splitsen Bij het aanpassen van een oude trouwring is het mogelijk om bepaalde elementen te hergebruiken. Denk hierbij aan het behouden van een edelsteen en het omsmelten van de ringband tot een nieuw ontwerp.

Wat kost een ring omsmelten?

Van twee trouwringen een maken kan op een relatief eenvoudige manier, maar als je een nieuw ontwerp wilt, wordt dit uiteraard kostbaarder. Het bedrag waar je aan moet denken varieert dan ook van 100 euro (voor kleine “ingrepen” ) tot 4.000 euro (en soms meer) voor een volledig nieuw ontwerp met diamant(en).

Waarom sieraden verkopen?

1 -De goudprijs is hoog “Dat maakt het ook interessant om gouden sieraden, munten en zilver te verkopen. Een taxatie is altijd gratis en vrijblijvend.” Goud en zilver hebben altijd een prijs, 24 uur per dag, wereldwijd en in iedere valuta. De goudprijs en zilverprijs komen tot stand op de wereldmarkt.

Wat kost het taxeren van sieraden?

Gangbaar is zo rond de vijftig euro per rapport, dat is dan voor één enkel sieraad. Per extra sieraad wordt een meerprijs gerekend, reken daarbij op zo rond de €25. Maar zoals gezegd kunnen prijzen enorm verschillen, er zijn zelfs juweliers dus een gratis taxatie aanbieden.

Waar kan ik mijn ring verkopen?

Heeft u een gouden ring die u wilt verkopen? Goudwisselkantoor biedt een reële prijs voor uw sieraden. En we betalen u direct contant uit!

Hoe herken je echte gouden sieraden?

Sleep je gouden voorwerp over een keramieken bord (of ander voorwerp) zonder een glazuurlaag erop. Als het voorwerp een zwarte streep achterlaat heb je waarschijnlijk te maken met nepgoud, maar als het voorwerp een gouden streep achterlaat heb je waarschijnlijk te maken met echt goud.

Wat kost vermaken gouden ring?

De kosten voor het VERKLEINEN van een ring bedragen €25 per ring. De kosten voor het (maximaal 3 maten) VERGROTEN van een ring bedragen €30 per ring afhankelijk van de maat.

Hoeveel kost het om een ring te laten maken?

Wilt u een ring met 20 diamanten en geheel in goud dan zit daar inderdaad een prijskaartje aan. Dat ligt dan met name in de materiaal kosten en de hoeveelheid tijd die de goudsmid daar mee bezig is. Een eenvoudige zilveren ring laten maken bij atelier Nubiar kan al vanaf 75 euro inclusief.

Hoeveel kost een sieraad laten maken?

Kosten van sieraden repareren Vergroten van een gouden damesring | vanaf €78,75. Vergroten van een gouden herenring | vanaf €90,- Solderen van een gouden gourmette of Venetiaans collier | vanaf €26,50. Op maat struiken van een trouwring of oprekken | €39,- (tot één maat, zonder soldeernaad of edelstenen)

Wat heb je nodig om sieraden te verkopen?

Zorg dat je, ook zonder fysieke winkel, altijd goed bereikbaar bent en je contactgegevens aanwezig zijn op je webshop. Ook duidelijke informatie over verzending en retourneren geeft een stukje vertrouwen af. Online sieraden verkopen kan op verschillende manieren.

Hoeveel winst op sieraden?

Het is bekend dat sieraden winst opleveren marges van rond 25 tot 75%, veel van wat te maken heeft met de waargenomen waarde van de sieraden. En dit is een van de belangrijkste redenen waarom sieraden zo'n geweldige niche zijn om in te komen.