Inhoudsopgave:

 1. Wat te doen met oude kluis?
 2. Kun je een kluis kraken?
 3. Wat weegt een oude kluis?
 4. Hoe kraak je een oude kluis?
 5. Hoe kan je een kluis kraken?
 6. Hoe verplaats je een zware kluis?
 7. Hoe een kluis verplaatsen?
 8. Hoe krijg je een kluis open zonder sleutel?

Wat te doen met oude kluis?

U kunt de oude kluis aan ons verkopen. Onze gescreende monteurs komen deze dan op locatie ophalen. En dat door heel Nederland!

Kun je een kluis kraken?

In principe is elke kluis te kraken, als het maar door specialisten gebeurt. Zelfs een inbraakwerende kluis is te openen zonder sleutel al biedt deze wel de meeste weerstand. Ga absoluut niet zelf aan de slag met een slijptol of breekijzer. U beschadigt niet alleen de kluis maar ook de inhoud.

Wat weegt een oude kluis?

Weisshorn, Indicatiewaardeberging € 36.000,-
ModelBuitenmatenGewicht
18501050
211001550
313502150
416502950

Hoe kraak je een oude kluis?

Hoe kraak je een kluis? Alles wat je moet doen is de magneet (in de sok) pakken en hem tegen de kluis aan houden. Dat klinkt makkelijk, maar het is toch net iets ingewikkelder. Veel van deze kluizen gebruiken namelijk elektromagnetisch nikkel om de kluis te vergrendelen.

Hoe kan je een kluis kraken?

Het kraken van een kluis vergt veel geduld en inspanning!...Probeer elk van de mogelijke volgorde van de cijfers die je hebt gevonden.
 1. Vergeet niet om te proberen de kluisdeur open te doen na elke volledige combinatie! ...
 2. Vergeet niet om de knop terug te zetten tussen elke poging, door hem meerdere malen te draaien.

Hoe verplaats je een zware kluis?

Waarom een specialist inschakelen?
 1. Verankering: kluizen zijn vaak verankerd. ...
 2. Gewicht: kluizen zijn ook erg zwaar en lastig te hanteren. ...
 3. Hulpmiddelen: de meeste kluizen kun je niet zomaar dragen, hier zijn speciale hulpmiddelen voor nodig zoals karretjes, een trappenlift, een verhuislift en verankeringsbanden.

Hoe een kluis verplaatsen?

Wanneer een kluis op de eerste etage moet worden geplaatst, maakt Van den Hoven gebruik van een trapklimmer. Is de trap niet bestand tegen het gewicht van de kluis, dan kunnen wij de kluis verhuizen met behulp van een kraanwagen, waarmee we de kluis op de etage plaatsen via bijvoorbeeld een raam of balkondeur.

Hoe krijg je een kluis open zonder sleutel?

Afhankelijk van het merk en type kluisslot, bieden sommige fabrikanten de mogelijkheid om een sleutel na te bestellen indien u de beschikking heeft over de originele sleutel en uniek serienummer. Bent u deze kwijt dan zit er helaas niks anders op dan de kluis te forceren of laten openen door een specialist.