Inhoudsopgave:

 1. Waar kan ik geld lenen zonder bank?
 2. Waar kan ik veel geld lenen?
 3. Hoe oud is mevrouw Leemans?
 4. Kan ik een lening aanvragen?
 5. Waar geld lenen als je op de zwarte lijst staat?
 6. Hoe kan ik lenen met zwarte lijst?
 7. Hoe kom ik aan 5000 euro?
 8. Hoe kom ik aan 1500 euro?
 9. Wat kost een persoonlijke lening?
 10. Hoe kan ik geld lenen zonder inkomen?
 11. Waar kan ik een klein bedrag lenen?
 12. Kan je een huis kopen als je op zwarte lijst staat?
 13. Hoe lang op zwarte lijst na afbetaling?
 14. Kan je een huis kopen als je op de zwarte lijst staat?
 15. Waar kan ik 5000 lenen?

Waar kan ik geld lenen zonder bank?

Hellodeevie biedt namelijk de mogelijkheid om snel geld te lenen zonder bank. Geld lenen zonder bank houdt in dat hierbij geen grootbank aan te pas komt, wij werken dus helemaal onafhankelijk. Geld lenen zonder bank kan in de vorm van een persoonlijke lening.

Waar kan ik veel geld lenen?

Becam is één van de grootste kredietbemiddelaars van Nederland in het lenen van geld. Bij Becam vergelijk je verschillende goedkope leningen én kun je direct online geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Zo sluit je zelfstandig een passende lening af tegen de meest gunstige voorwaarden.

Hoe oud is mevrouw Leemans?

Margareta Leemans - bekend als mevrouw Leemans - is overleden op 88-jarige leeftijd. Haar reclameslogan "Lenen bij Mevrouw Leemans is lenen bij een vriendin" groeide in tientallen jaren uit tot een begrip in Antwerpen en ver daarbuiten.

Kan ik een lening aanvragen?

U vraagt online een Persoonlijke Lening aan. Nationale-Nederlanden beoordeelt uw aanvraag. Dit doen wij op basis van uw financiële situatie en een toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR). U ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte per e-mail.

Waar geld lenen als je op de zwarte lijst staat?

Als u op de zwarte lijst staat, kunt u geen bijkomende lening meer afsluiten. U moet eerst de betalingsachterstand wegwerken en pas een jaar later wordt u definitief van de lijst geschrapt.

Hoe kan ik lenen met zwarte lijst?

Geld lenen en op de zwarte lijst ? Alvorens een nieuwe lening aan te vragen moet u eerst uw betalingsachterstand inhalen. Als u op de zwarte lijst staat met een betalingsachterstand is het niet meer mogelijk om geld te lenen en dus een nieuw krediet aan te vragen.

Hoe kom ik aan 5000 euro?

Een relatief klein bedrag als 5000 euro kunt u vaak gemakkelijk online lenen tegen een hoge rente. Soms is deze rente zelfs zo hoog dat het voordeliger is om een hoger bedrag te lenen door bijvoorbeeld uw bestaande lening over te sluiten. Let wel op dat u niet meer leent dan nodig.

Hoe kom ik aan 1500 euro?

De snelste manier om 1500 euro te lenen is door middel van een minilening. Met dit soort snelle lening ontvangt u het geld binnen 24 uur op uw rekening. U kunt het geleende geld vervolgens direct uitgeven. Het grootste nadeel van een minilening is de hoge rente.

Wat kost een persoonlijke lening?

Hoeveel een Persoonlijke Lening kost hangt af van het leenbedrag, de rente, het maandbedrag en de looptijd. De looptijd van een Persoonlijke lening is minimaal 6 maanden en maximaal 120 maanden. De rente is minimaal 3,4% en maximaal 6,5%.

Hoe kan ik geld lenen zonder inkomen?

Heb je geen inkomen? Dan is geld lenen meestal niet mogelijk. Banken en kredietverstrekkers kijken namelijk altijd naar je inkomsten en vaste lasten. Je moet elke maand genoeg geld overhouden om van te leven én om de kosten van een lening te betalen.

Waar kan ik een klein bedrag lenen?

Nederland telt op dit moment maar twee verstrekkers waarbij het mogelijk is om een klein geldbedrag (tot €2.500) te lenen namelijk, Saldodipje en Santander.
 • Een minilening bij Saldodipje (tussen €100 – € 2.500) ...
 • Een persoonlijke lening bij Santander (vanaf € 1.500)

Kan je een huis kopen als je op zwarte lijst staat?

In het geval van een hypothecaire lening, kan dit enkel indien je reeds eigenaar bent van een woning. Heb je een problematische vermelding op de zwarte lijst en wil je een nieuw huis aanschaffen? Dan zijn hier helaas geen mogelijkheden toe. In dat geval kun je alleen onderhands lenen.

Hoe lang op zwarte lijst na afbetaling?

Hoelang blijft u op de lijst? U blijft maximaal 10 jaar geregis-treerd, vanaf de datum waarop de kredietinstelling de NBB verwittigd heeft van de wanbetaling. Wanneer u de wanbetaling aanzuivert, wordt deze termijn teruggebracht tot 1 jaar vanaf de regularisatie.

Kan je een huis kopen als je op de zwarte lijst staat?

In het geval van een hypothecaire lening, kan dit enkel indien je reeds eigenaar bent van een woning. Heb je een problematische vermelding op de zwarte lijst en wil je een nieuw huis aanschaffen? Dan zijn hier helaas geen mogelijkheden toe. In dat geval kun je alleen onderhands lenen.

Waar kan ik 5000 lenen?

Online 5000 euro lenen Je kunt eenvoudig online een lening van 5000 euro afsluiten bij Krediet.nl. De aanvraag indienen, documenten uploaden, de offerte ondertekenen: alles doe je digitaal, gewoon vanuit je luie stoel. Het voordeel is dat de kosten dan laag zijn en je daarom ook een lagere rente krijgt.