Inhoudsopgave:

  1. Wat is een goed merk remblokken?
  2. Wat zijn de beste remblokken voor een BMW?
  3. Welke remschijven racefiets?
  4. Welke Schijfremblokken heb ik nodig?
  5. Is Autodoc betrouwbaar?
  6. Is Ridex goed merk?

Wat is een goed merk remblokken?

Remblokken van Brembo en Ferodo zijn bedoeld voor sportwagens. Die van ATE kunnen tegen temperaturen van wel 800 graden Celsius. Voor dagelijks stadsrijden kan u blokken van TRW, Lucas, Bosch, Remsa en STARK kiezen. Zowel hun prestaties als hun prijzen zijn wat lager.

Wat zijn de beste remblokken voor een BMW?

Ook is ATE een merk dat BMW voor bepaalde series van zijn auto's gebruikt voor de remschijven. Verder worden de remschijven ook vaak gebruikt van Brembo. Ook de remblokken van de auto's worden van diverse merken gebruikt, waaronder ook weer Bosch.

Welke remschijven racefiets?

De meeste frames/ fietsen zijn zo gebouwd dat een 140mm schijf gemonteerd kan worden en dat er voor een 160mm een adapter nodig is. Dus als je voor makkelijk gaat, kies je ook het liefste voor 140 mm.

Welke Schijfremblokken heb ik nodig?

Er zijn resin en metal remblokken, resin zijn wat zachtere blokken welke minder geluid maken. Voor een langere levensduur en slechtere omstandigheden zijn metal pads meer geschikt. Deze zijn echter niet geschikt voor alle soorten remschijven. Met resin blokken zit je dus altijd goed.

Is Autodoc betrouwbaar?

Er zijn 146 ervaringen geplaatst over Autodoc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Is Ridex goed merk?

De remschijven van Ridex hopelijk van goede kwaliteit zijn. Pasvorm van Ridex is normaal erg goed, en duits fabricaat dus hoop dat dit ridex produkt zit weer waarmaakt net zoals pasvorm.