Inhoudsopgave:

  1. Waar zijn keramische remmen van gemaakt?
  2. Wat is goed merk remblokken?
  3. Wat is beste merk remschijven?
  4. Wat is een goed merk remschijf?
  5. Is Ridex een goed merk?
  6. Is Hella een goed merk?
  7. Is TRW een goed merk?

Waar zijn keramische remmen van gemaakt?

Voor remmen wordt speciale keramiek gebruikt: een mengsel van koolstofvezels en siliciumcarbide zijn de ideale mix om hoge wrijvingswarmte te kunnen absorberen. Keramische remmen zijn daarom voorzien van ettelijke componenten van dit materiaal. Dit heeft voordelen – maar ook nadelen.

Wat is goed merk remblokken?

Merken die upgraded schijven en blokken leveren, zijn in volgorde van agressiviteit: Ferodo (DS 2000), EBC (redstuff), Pagid RS. Wanneer je upgraded schijven gaat inremmen, gebruik dan daarvoor bij voorkeur de standaard blokken.

Wat is beste merk remschijven?

Beste merk remschijven Kies dan altijd voor Brembo remschijven en remblokken. Brembo is de wereldwijde leider en al jaren het beste merk als het gaat om remonderdelen. Dit is ook de reden dat wij Brembo hebben opgenomen als ons premium merk. Brembo produceert haar remonderdelen volgens haar eigen formule.

Wat is een goed merk remschijf?

Als we kijken naar de merken die vaak worden gebruikt komt Bosch relatief vaak voor. Ook is ATE een merk dat BMW voor bepaalde series van zijn auto's gebruikt voor de remschijven. Verder worden de remschijven ook vaak gebruikt van Brembo.

Is Ridex een goed merk?

De remschijven van Ridex hopelijk van goede kwaliteit zijn. Pasvorm van Ridex is normaal erg goed, en duits fabricaat dus hoop dat dit ridex produkt zit weer waarmaakt net zoals pasvorm.

Is Hella een goed merk?

Goede kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs! Zij kunnen zich daarom ook het oudste merk voor auto onderdelen in Europa noemen. Met hun 400 werknemers zijn ze in staat om alles zelf te doen, van onderzoek, testen en productie, tot de verkoop van de onderdelen en de klantenservice.

Is TRW een goed merk?

TRW remschijven zijn hier een goed voorbeeld van. TRW is al tijdenlang een vooraanstaande ontwikkelaar die de nadruk legt op ontwikkeling en innovatie. Een goede remschijf is geen reden om tevreden te zijn wanneer het beter kan, lijkt dan ook een slogan van dit bedrijf.