Inhoudsopgave:

  1. Kan je blind worden van neus fillers?
  2. Hoe lang blijft neus fillers zitten?
  3. Kunnen fillers er weer uit?
  4. Doet Neusfiller pijn?
  5. Kan een filler verplaatsen?
  6. Hoelang moet er tussen fillers zitten?
  7. Kan je fillers verwijderen?
  8. Kan een filler ontsteken?

Kan je blind worden van neus fillers?

Neus fillers zijn niet de enige fillers waarbij er verhoogd risico is om blind te raken, ook fillers in je fronsrimpel of mondhoeken kunnen in de bloedbaan richting je ogen verdwijnen. Ook kan elke filler een vat afknellen en dat kun je merken doordat je huid daaromheen wit wordt en doof aanvoelt.

Hoe lang blijft neus fillers zitten?

Gemiddeld heb je 9 tot 12 maanden plezier van je filler. Ondanks dat de resultaten van je filler behandeling tijdelijk zijn, kun je zelf het nodige doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van je behandeling.

Kunnen fillers er weer uit?

Wanneer het effect van een filler behandeling niet naar wens is, kun je de filler laten verwijderen door middel van een behandeling met hyaluronidase. Dit is een veilig middel dat de filler laat oplossen.

Doet Neusfiller pijn?

Heb je last van pijn of gevoeligheid na de behandeling neem dan een paracetamol of ibuprofen in. Koelen in de eerste dagen tegen de zwelling raden we af, omdat de filler dan door de druk van het koelen uit vorm kan worden geduwd. Vertrouw je het niet, neem dan altijd contact met de arts / kliniek.

Kan een filler verplaatsen?

De filler verplaatst zich langzaam in je gezicht. Zo verplaatst bijvoorbeeld lipfiller vaak naar de bovenlip en kan traangootfiller naar beneden zakken.

Hoelang moet er tussen fillers zitten?

Het antwoord daarop verschilt per persoon en hangt af van de hoeveelheid filler die je in je lippen gespoten wilt hebben. Gemiddeld genomen blijft het resultaat tussen de 6 en 12 maanden goed.

Kan je fillers verwijderen?

Waarmee worden fillers verwijderd? Fillers worden verwijderd door tijdens een nieuwe behandeling met een aantal kleine injecties die niet pijnlijk zijn het product hyaluronidase in te spuiten. De filler lost door dit product snel op, soms al binnen een uur.

Kan een filler ontsteken?

Deze ingekapselde filler wordt hard, gaat ontsteken en door het gezicht “wandelen”. Het zal de bloedvaatjes afdrukken, waardoor de doorbloeding wordt belemmerd. Zo ontstaan wonden en chronische ontstekingen op de plaats waar de permanente filler zich bevindt.