Inhoudsopgave:

 1. Kan je gelijk een ringetje als neuspiercing?
 2. Welke neuspiercing blijft het beste zitten?
 3. Hoe snel ringetje neuspiercing?
 4. Hoe steek je een ringetje in je neus?
 5. Hoe maak je je neusring schoon?
 6. Welke kant kun je beste neuspiercing doen?
 7. Hoe weet je of je neuspiercing genezen is?
 8. Welke piercing doet het meest pijn oor?
 9. Hoe duur is een neusvleugelpiercing?
 10. Doet een neusvleugel piercing pijn?
 11. Wat moet je doen als je neuspiercing vast zit?
 12. Waarom stinkt mijn neuspiercing?
 13. Wat betekent neuspiercing links?

Kan je gelijk een ringetje als neuspiercing?

Zeg je neuspiercing, dan denken we aan een neusvleugelpiercing, waarin je zowel een stud als een ringetje kan dragen. Maar je kan ook je septum, het tussenschot tussen je neusgaten, laten piercen.

Welke neuspiercing blijft het beste zitten?

De neus screw piercing is de stevigste neuspiercing van alle soorten. Deze blijft namelijk altijd goed en stevig op zijn plek zitten. Dit komt door de speciale vorm van het staafje die ervoor zorgt dat de neuspiercing zichzelf klem zet tegen de binnenkant van je neusveugel aan.

Hoe snel ringetje neuspiercing?

De neusvleugel piercen we altijd met een klein knopje of steentje. Deze heeft geen scherpe randjes of uiteindes, zodat de piercing zo snel mogelijk geneest. Na de genezingsperiode van ongeveer 8 weken kun je eventueel een ringetje laten plaatsen.

Hoe steek je een ringetje in je neus?

Doe de kurkentrekker-vormige neuspiercing in je neus. Om de piercing in te brengen zul je eerst het gaatje in je neus moeten vinden. Duw het gewone uiteinde in het gat, waarbij je voorzichtig te werk gaat en ervoor zorgt dat de piercing aan de andere kant recht uit het gat komt.

Hoe maak je je neusring schoon?

Het schoonmaken van je piercing doe je 2x per dag gedurende de genezingsperiode
 1. 4 tot 8 weken niet zwemmen in (chloor)water, onder de zonnebank of de sauna in (niet laten weken in water).
 2. Vermijd make-up, parfum, scheerzeep, aftershave of andere sterke zeep rondom of op je nieuwe piercing.

Welke kant kun je beste neuspiercing doen?

Zowel mannen als vrouwen versieren hun neus met dit sieraad. Tijdens de Shuffle Schrijfmarathon valt het mij op dat vrouwen hem voornamelijk links dragen, terwijl hij bij mannen vaak aan de rechterkant zit.

Hoe weet je of je neuspiercing genezen is?

Kraakbeenpiercings duren erg lang om te genezen, langer dan een gewoon oorbelgaatje. Een piercing in de neusvleugel heeft minstens 3 of 4 maanden nodig om te genezen. Een neuspiercing kan genezen lijken en goed voelen na een paar weken, maar dat is hij nog niet! Wissel pas van piercing na de geneestijd.

Welke piercing doet het meest pijn oor?

De outer conch wordt gezet tussen de Anti helix, Vertical helix en de Scapha in. Dat is dus het hogere deel van de oorschelp. Het laten zetten van een conch piercing is op het gebied van pijn even gevoelig als de meeste andere oor piercings.

Hoe duur is een neusvleugelpiercing?

Prijzen bij Dutch Ink Voor diverse gezichtspiercings betaal je slechts €20,-. Dit is onafhankelijk van of je een piercing door je neusvleugel of door je septum wilt hebben. Alle informatie en aftercare producten die je nodig zult hebben zitten inbegrepen in de prijs. Wij bieden goede kwaliteit voor een lage prijs.

Doet een neusvleugel piercing pijn?

Hoewel neusvleugel piercings relatief pijnloos zijn, kom je er met een septum piercing niet zo makkelijk van af. Deze piercings kunnen er fantastisch uitzien wanneer ze worden gecombineerd met de juiste sieraden, maar hier hangt een prijskaartje aan; deze piercing is pijnlijk.

Wat moet je doen als je neuspiercing vast zit?

Hier heb je een aantal handige tips:
 1. Week je piercing 5 minuten in warm water. ...
 2. Ga na het weken even met een wattenstaafje langs de kant die je los wilt halen zodat je losgeweekte deeltjes weg kunt vegen.
 3. Probeer het eens met schone handschoenen voor meer grip.

Waarom stinkt mijn neuspiercing?

Het is volkomen normaal dat een piercing in de genezingsfase een geur achterlaat. De reden hiervoor is omdat bij de genezing wondvocht en bloed vrijkomt. Daarbovenop spelen de dode huidcellen en lichaamsvetten ook een rol. Deze combinatie kan ervoor zorgen dat de piercing een onaangename geur heeft.

Wat betekent neuspiercing links?

Over de neus piercing Daar heeft het doorboren van de linkerneusvleugel een speciale betekenis. Het zou vruchtbaarheid van de vrouw verhogen. Hier in het westen doen we het toch vooral omdat we het erg mooi vinden en zul je neuspiercings zowel in een rechter- als linkerneusvleugel tegen kunnen komen.