Inhoudsopgave:

 1. Waarom blijft NIO dalen?
 2. Waarom zakt NIO aandeel?
 3. Wat is NIO voor bedrijf?
 4. Welke beurs zit NIO?
 5. Wat kost een NIO?
 6. Wat kost een NIO auto?
 7. Wat is de NIO toets?
 8. Wat kost de Nio ES8?
 9. Hoe betrouwbaar is de NIO toets?
 10. Wat zegt de NIO uitslag?
 11. Wat kost een Nio auto?
 12. Wat is de goedkoopste elektrische auto 2021?
 13. Hoeveel subsidie elektrische auto 2022?
 14. Hoe belangrijk is de NIO-toets?

Waarom blijft NIO dalen?

Op 1 november rapporteerde de premium leverancier van slimme EV's in China een daling van 27,5% op jaarbasis van het productievolume, dat is te wijten aan de herstructurering en upgrades van productielijnen. Nio-aandelen stonden daarop onder druk en daalden tot onder 35 dollar.

Waarom zakt NIO aandeel?

Begin september maakte het een indrukwekkende beursgang. Toch daalt deze week het aandeelwaarom? “We hebben geen interesse in het aandeel Nio”, zegt vermogensbeheerder Mark Tepper van Strategic Wealth Partners, een hedgefonds met meer dan 1 miljard dollar onder beheer.

Wat is NIO voor bedrijf?

NIO is een elektrische autofabrikant met zijn hoofdvestiging in Shanghai. De oprichter van NIO is de Chinese ondernemer Bin Li. Het bedrijf heeft meer dan 9.000 werknemers in dienst op 19 verschillende locaties in China, de VS en Europa.

Welke beurs zit NIO?

Laten we beginnen met het bedrijf achter de aandelen. De volledige naam van het bedrijf is NIO Inc, en het bedrijf staat genoteerd op de beurs van New York Stock Exchange Inc. NIO is actief in de sector 'Manufacturing' en is gevestigd in Shanghai, China.

Wat kost een NIO?

Deze auto kost 609.000 Noorse kronen, wat zich grappig genoeg laat vertalen naar een prettig onder een psychologische grens geplaatste €59.947. Meer rijbereik is er dankzij een versie met 100 kWh, die tot wel 500 km ver moet kunnen komen. Voor deze auto vraagt Nio omgerekend bijna €67.000.

Wat kost een NIO auto?

Nio, een Chinese startup in elektrische auto's, onthulde de Nio ET5, het antwoord op de Tesla Model 3. Naast dat de ET5 op de Model 3 lijkt, kost hij ook vrijwel hetzelfde: ongeveer 45.000 euro.

Wat is de NIO toets?

NIO staat voor Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau. Deze test wordt gebruikt om het onderwijsniveau te bepalen en kan gebruikt worden vanaf groep 8 tot en met klas 3 van het voortgezet onderwijs.

Wat kost de Nio ES8?

De ES8 kost ongeveer € 57.500 en is op dit moment alleen beschikbaar in China, terwijl de Model X beschikbaar is in de VS, Europa, Canada en de regio Azië-Stille Oceaan. Een nieuwe Model X kost echter wel flink wat meer, namelijk vanaf €117.000 en dat is bijna 2x zo duur.

Hoe betrouwbaar is de NIO toets?

De NIO test is een betrouwbaar en valide alternatief voor de Cito-eindtoets en wordt daarom veel ingezet ter vervanging van de Citotoets of als second opinion. Aan de hand van de NIO test ontvangt u een onafhankelijk maar concreet schooladvies.

Wat zegt de NIO uitslag?

De NIO geeft een advies op basis van het intelligentieniveau van de leerling. De NIO-uitslag geeft onder andere aan hoe goed de leerling presteert, variërend van 'zeer laag' tot 'zeer hoog', ten opzichte van de verschillende onderwijstypen.

Wat kost een Nio auto?

Nio, een Chinese startup in elektrische auto's, onthulde de Nio ET5, het antwoord op de Tesla Model 3. Naast dat de ET5 op de Model 3 lijkt, kost hij ook vrijwel hetzelfde: ongeveer 45.000 euro.

Wat is de goedkoopste elektrische auto 2021?

Het meest opvallende aan de Dacia Spring is zijn prijs. Het is met afstand de goedkoopste volledig elektrische auto in Europa. De Renault Twingo Electric schuift met een vanafprijs van 20.690 euro door naar plaats twee.

Hoeveel subsidie elektrische auto 2022?

In 2022 is het subsidiebedrag € 3.350 als u een nieuwe elektrische auto koopt.

Hoe belangrijk is de NIO-toets?

De NIO (Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau) wordt gebruikt voor het bepalen van het juiste niveau van Voortgezet Onderwijs. De NIO test is een betrouwbaar en valide alternatief voor de Cito-eindtoets en wordt daarom veel ingezet ter vervanging van de Citotoets of als second opinion.