Inhoudsopgave:

  1. Hoe zijn Ian en Nina uit elkaar gegaan?
  2. Heeft Ian Somerhalder Nina Dobrev ten huwelijk gevraagd?
  3. Waar woont Nikki Reed?
  4. Hoe lang hadden Ian en Nina een relatie?
  5. Hebben Nina Dobrev and Ian Somerhalder een relatie?
  6. Met wie is Nikki Reed getrouwd?
  7. Hoelang hebben Ian en Nina een relatie gehad?
  8. Met wie is Ian Somerhalder samen?

Hoe zijn Ian en Nina uit elkaar gegaan?

Ian en ik zijn niet uit elkaar gegaan, omdat er iets fout ging of omdat we niet van elkaar houden. Ik hou nog steeds van hem en we zijn nog steeds vrienden. Hij is een fantastisch persoon en ik geef om hem. Dat is niet veranderd”, aldus een stellige Nina.

Heeft Ian Somerhalder Nina Dobrev ten huwelijk gevraagd?

Ian Somerhalder & Nina Dobrev In 2013 ging het koppel echter uit elkaar, maar hun personages in de serie bleven samen. De twee slaagden er zo goed in om hun ware gevoelens aan de kant te schuiven, dat ze in 2014 nog een People's Choice Award voor 'beste chemie' wonnen.

Waar woont Nikki Reed?

Ian Somerhalder en Nikki Reed hebben geen zin om het rustig aan te doen. Na slechts drie weken daten zijn ze al gaan hokken. De twee wonen samen in de stad Atlanta, waar Ian momenteel bezig is met opnames van het zesde seizoen van The Vampire Diaries.

Hoe lang hadden Ian en Nina een relatie?

Nina Dobrev & Ian Somerhalder - The Vampire Diaries Ja, dus! In het midden van 2011 maakten ze bekend dat ze verliefd op elkaar waren. Helaas duurde hun relatie maar 2 jaar en gingen ze in 2013 uit elkaar.

Hebben Nina Dobrev and Ian Somerhalder een relatie?

Ian Somerhalder (34) en Nina Dobrev (24) zijn uit elkaar. De 'Vampire Diaries'-tegenspelers hebben na drie jaar een punt gezet achter hun relatie, maar blijven naar eigen zeggen vrienden.

Met wie is Nikki Reed getrouwd?

Ian Somerhaldergeh. 2015 Paul McDonald (musician)geh. Nikki Reed/Huwelijkspartner

Hoelang hebben Ian en Nina een relatie gehad?

Nina Dobrev & Ian Somerhalder - The Vampire Diaries Ja, dus! In het midden van 2011 maakten ze bekend dat ze verliefd op elkaar waren. Helaas duurde hun relatie maar 2 jaar en gingen ze in 2013 uit elkaar.

Met wie is Ian Somerhalder samen?

'The Vampire Diaries'-acteur Ian Somerhalder en 'Twilight'-actrice Nikki Reed zijn ondertussen twee jaar getrouwd. Enkele weken geleden zijn ze ook mama en papa geworden van hun eerste kindje.