Inhoudsopgave:

 1. Wat zijn synthetische vitaminen?
 2. Wat zijn synthetische voedingssupplementen?
 3. Wat is synthetische vitamine C?
 4. Wat is synthetisch eten?
 5. Welke natuurlijke supplementen?
 6. Wat zijn gemengde tocoferolen?
 7. Is Orthica synthetisch?
 8. Wat zijn synthetische materialen?

Wat zijn synthetische vitaminen?

Synthetische vitamines zijn stoffen die in een laboratorium zijn gemaakt. Hoewel de winning van vitamines verschillend kan zijn, hoeft dit geen invloed te hebben op hun werking, mits ze dezelfde opbouw en structuur hebben (ook de 3-D structuur).

Wat zijn synthetische voedingssupplementen?

De meerderheid van de supplementen die overal verkrijgbaar zijn, betreffen echter synthetische supplementen. Dit zijn kunstmatig geproduceerde supplementen die chemisch bijna gelijk zijn aan natuurlijke voedingsstoffen wat betreft de structuur.

Wat is synthetische vitamine C?

Vitamine C is de vitamine die wereldwijd het meest wordt gebruikt in supplementvorm. Helaas is die vitamine C in 99,9% van de gevallen synthetisch. Synthetische vitamine C is een geïsoleerd molecuul zonder de in de natuur bijkomende extra nutriënten die heel nuttig kunnen zijn.

Wat is synthetisch eten?

En in tegenstelling tot natuurlijke gisten en stremsel kunnen deze biotechnologische producten worden gemaakt in een zuivere vorm, zonder onbekende verontreinigingen. Bij al deze producten komen de biotechnologisch gemodificeerde organismen niet in het eindproduct terecht – anders dan bij gemodificeerde rijst of soja.

Welke natuurlijke supplementen?

Top 10 natuurlijke energie supplementen
 • Jodium. Jodium is belangrijk voor de hormoonhuishouding. ...
 • Vitamine B12. Deze vitamine is een van de belangrijkste wanneer het aankomt op het bevorderen van energie productie in het lichaam. ...
 • Cafeïne. ...
 • Ginseng. ...
 • D-Ribose. ...
 • Ginkgo Biloba. ...
 • Melatonine. ...
 • Magnesium.

Wat zijn gemengde tocoferolen?

NOW E-400 Gemengde Tocoferolen is een superieure vorm van vitamine E, en bevat meerdere vormen van vitamine E. Vitamine E komt van nature voor in meerdere vormen en onderzoek heeft uitgewezen dat het gebruik van vitamine E varianten de werking versterkt.

Is Orthica synthetisch?

Vrij van synthetische geur-, kleur-, en smaakstoffen. Eigen unieke recepturen volgens recente wetenschappelijke inzichten. Inhoudsstoffen gegarandeerd tot het einde van de houdbaarheidsperiode.

Wat zijn synthetische materialen?

De bekendste voorbeelden van synthetische vezels zijn polyester, polyamide (nylon), acryl en elastaan. Synthetische stoffen worden meestal gemaakt uit aardolie en aardgas.