Inhoudsopgave:

  1. Welk soort snoep is het minst slecht?
  2. Wat voor kleding dragen nerds?
  3. Hoe weet je of je een nerd bent?
  4. Wat is de definitie van een nerd?
  5. Welk snoep heeft de meeste calorieën?
  6. Kun je beter chips of snoep eten?

Welk soort snoep is het minst slecht?

Gelukkig is niet al het snoep is even slecht, dus we beginnen met het goede nieuws: chocolade behoort tot de categorie 'minst slecht', want dit snoepgoed doet het minst kwaad voor je tanden. Dit komt doordat chocolade vrij snel oplost, waardoor het minder schadelijk is voor het glazuur en de tanden.

Wat voor kleding dragen nerds?

In de modewereld staan nerds erom bekend om onflatteuze kleding te dragen. Dit heeft vermoedelijk te maken met het feit dat ze vaak afdankertjes dragen. Als je dus besluit om voor de nerd-look te gaan, kies je kleding dan willekeurig uit. Ga niet zorgvuldig op zoek naar bijpassende kledingstukken.

Hoe weet je of je een nerd bent?

Je zat vroeger uren met je neus in de boeken. Dat waren niet enkel intelligente geschiedenisboeken, maar dat was ook gewoon zoiets als de Donald Duck. Je verkoos jouw boeken boven buiten spelen en al helemaal boven buiten als een voetbal aanrennen. Alles wat je las onthield je ook nog eens, of je dat nu wilde of niet.

Wat is de definitie van een nerd?

Volgens het Groot Woordenboek van de Nederlandse Taal is een nerd iemand die 'graag leert, computert en dergelijke, maar achterblijft op het sociale, emotionele en motorische vlak en daardoor vaak enigszins wereldvreemd overkomt.”

Welk snoep heeft de meeste calorieën?

Wat kan je dan het beste nemen? Een overzicht van calorieën in een Mars, Twix, zakje Maltesers en ander snoepgoed....Zo veel calorieën zitten er in snoep.
ProductKilocalorieën per stukGram vet
Lion197 (40 gram)9,2
Maltesers100 (20 gram)4,9
Mars202 (45 gram)7,5
Milky Way197 (44 gram)7

Kun je beter chips of snoep eten?

De winnaar: Chips kiezen we als winnaar, omdat chocolade een stuk meer suiker bevat. Qua calorieën loopt het bijna gelijk op. Ook het verschil in vet, vezels, eiwitten en koolhydraten is klein. Vergeet niet dat chips veel zouter is.