Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel verdient een neurochirurg per uur?
  2. Wat verdient een neurochirurg netto?
  3. Hoeveel verdient een neurochirurg per maand?
  4. Welke soort Chirurg verdient het meest?
  5. Wat verdient een top arts?
  6. Wat verdient een neurochirurg per maand?
  7. Hoeveel verdient een neurochirurg netto?

Hoeveel verdient een neurochirurg per uur?

Het salaris van een neurochirurg die net zijn specialisatie heeft afgerond start ongeveer op €70.000,- bruto per jaar conform cao AMS (arbeidsvoorwaarden medisch specialisten) en op basis van een fulltime werkweek van 45 uur. Dit salaris kan oplopen tot €130.000,- bruto per jaar.

Wat verdient een neurochirurg netto?

Een pediatrisch neurochirurg die net zijn specialisatie heeft afgerond, kan rekenen op een salaris van ongeveer € 5.833,- per maand op basis van een fulltime werkweek. Dit salaris kan uiteindelijk oplopen tot ongeveer € 10.833,- per maand.

Hoeveel verdient een neurochirurg per maand?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Neurochirurg Binnen het ziekenhuis ligt het salaris van een Neurochirirg ongeveer tussen de €9785 en €12572 bruto per maand. Buiten het ziekenhuis, zoals een privé kliniek. kan dit nog aardig oplopen tot € 400.000 per jaar.

Welke soort Chirurg verdient het meest?

Het salaris van een senior Chirurg ligt het hoogst en het junior Chirurg salaris ligt het laagst.

Wat verdient een top arts?

De topsalarissen zijn bij enkele universitaire ziekenhuizen elders in het land nog een beetje hoger. Zo staat er op de loonlijst van het AMC Amsterdam een specialist voor 624.000 euro, bij het Erasmus MC Rotterdam iemand voor 401.000 euro en bij het UMC Utrecht verdient een arts 368.000 euro.

Wat verdient een neurochirurg per maand?

Neurochirurg Met stalen zenuwen en heel veel kennis kan je als neurochirurg tussen de €5.833 en €10.833 per maand verdienen.

Hoeveel verdient een neurochirurg netto?

Een neurochirurg verdient tussen de 5.900 en 11.000 euro per maand. Het salaris is afhankelijk van andere werkzaamheden die er naast worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld wat managementtaken.