Inhoudsopgave:

 1. Wat is de beste natuurlijke deodorant?
 2. Welke deo werkt echt goed?
 3. Wat is een goede deodorant voor vrouwen?
 4. Welke deo ruikt het lekkerst?
 5. Wat is de beste deodorant zonder aluminium?
 6. Wat is natuurlijke deodorant?
 7. Welke deo werkt het best tegen zweetlucht?
 8. Welke deo bij sterke zweetgeur?
 9. Wat is de lekkerste Axe?
 10. Hoe gebruik je Okselpads?
 11. Wat is een fijne deodorant?
 12. Waarom deodorant zonder aluminium?
 13. Wat is de beste anti transpirant?
 14. Wat gebruiken ipv deodorant?
 15. Welke deo voor stinkende oksels?

Wat is de beste natuurlijke deodorant?

De 8 beste natuurlijke deodoranten zonder aluminium
 • Dr. Hauschka Deodorant Rozen. ...
 • Schmidt's Coconut Pineapple Deodorant. ...
 • Dr. ...
 • Origins No Offense Deodorant. ...
 • We Love The Planet Lavendel Deodorant. ...
 • A'kin Geranium & Cedarwood Deodorant. ...
 • Schmidt's Fragrance Free Deodorant. ...
 • Human+Kind Vegan Deodorant.

Welke deo werkt echt goed?

De beste deodorants tegen zweet
 • SYNEO 5 – ANTI-TRANSPIRANT. Deze deodorant zorgt ervoor dat je maar liefst 3-5 dagen niet gaat zweten. ...
 • ODOREX – EXTRA DRY SPRAY. ...
 • DEOLEEN – BEHANDELSPRAY. ...
 • CLINIQUE – ANTIPERSPIRANT DEO ROLL-ON. ...
 • CLARINS – ROLL-ON DEODORANT ALCOHOL-FREE. ...
 • HELENA RUBINSTEIN – NUDIT DEODORANT.

Wat is een goede deodorant voor vrouwen?

Go fresh set Dove Deze frisse deo uit de Go Fresh lijn van dove biedt wel tot 48 uur bescherming, dat betekent 2 dagen lang geen of minder geurtjes en zweet. Daarom hoort deze deo zeker tot de beste deodorant voor vrouwen.

Welke deo ruikt het lekkerst?

Zo lang mogelijk lekker ruiken? Ga dan voor een deodorant van Dove. De goede deodorants uit de 'Go Fresh' set beloven tot wel 48 uur bescherming. Bovendien bevatten de deo's van Dove geen alcohol, waardoor ze zacht zijn voor de huid.

Wat is de beste deodorant zonder aluminium?

De beste deodorant zonder aluminium: Ddze schattige kleine tube is gevuld met een volledige natuurlijke deodorant. Het is een vegan deodorant die geen alcohol en chemicaliën bevat. Een deodorant zonder aluminium dus. De deodorant is geheel dierproefvrij en dus beter voor mens en natuur.

Wat is natuurlijke deodorant?

In plaats van niet-natuurlijke ingrediënten zoals parabenen, alcohol en aluminium, bevat natuurlijke deo ingrediënten zoals etherische oliën die geur maskeren (bijvoorbeeld kokosolie en amandelolie) en minerale zouten die de bacteriën doden.

Welke deo werkt het best tegen zweetlucht?

Kies voor een deodorant zonder aluminium, zoals de deodorant van Loveli die ik zelf heb ontwikkeld. De werkzame stof tegen zweetgeurtjes is natriumbicarbonaat oftewel zuiveringszout. Je kunt zuiveringszout ook gewoon kopen bij de drogist of de toko en het poeder als deo gebruiken.

Welke deo bij sterke zweetgeur?

Als je een sterke zweetgeur hebt dan zijn gewone deodorants vaak niet voldoende. Je kunt dan een speciale deo gebruiken tegen transpiratiegeur, zoals Urtekram. Ook kun je Aluminiumchloride gebruiken tegen overmatig zweten. Dit middel wordt aangeraden door veel huisartsen onder de naam Odaban.

Wat is de lekkerste Axe?

Welke axe deo ruikt het lekkerst? Axe is rommel. Brut met Musk is de max! Al die intense geurtjes zijn vaak afknapper, Deo is geen parfum naar tegen zweetlucht en mixt dus ook met je zweet .

Hoe gebruik je Okselpads?

Okselpads plak je simpelweg onder je oksels in je kleding. De okselpads vangen transpiratievocht op dat wordt geabsorbeerd in de middelste lagen van de okselpad waardoor zowel het gedeelte tegen de huid als de buitenkant droog blijft. Je voorkomt dus zichtbare zweetplekken in je kleding.

Wat is een fijne deodorant?

Vichy heeft een hele fijne hypoallergene deodorant voor vrouwen met een gevoelige huid. Deze deodorant beschermt 48 uur lang tegen vocht en geurtjes, bevat geen alcohol en is geschikt voor de huid die reageert op aluminiumzouten. Ook fijn: de optimale tolerantiedeodorant van Vichy is er in een spray én een roller.

Waarom deodorant zonder aluminium?

Aluminium geeft een chemische reactie als het in contact komt met zweet en katoen. En dat geeft die vervelende vlekken die je er met wassen niet uit krijgt. 5. Aluminium is een neurotoxic die Alzheimer kan veroorzaken.

Wat is de beste anti transpirant?

1. Clinique – Antiperspirant Deo Roll On. Dit is volgens ons de beste deodorant tegen zweten. Een antiperspirant behoort eigenlijk tot de anti zweet producten.

Wat gebruiken ipv deodorant?

Citroensap. Citroenzuur doodt de geur veroorzakende bacteriën in je zweet. Snijd een citroen doormidden en wrijf met de binnenkant over je oksels om vervelende geurtjes te voorkomen. Let op: doe dit niet na een scheerbeurt.

Welke deo voor stinkende oksels?

Dus in plaats van zweet oksels en stinkende oksels aan te pakken met aluminium chloorhydraat, kun je beter een natuurlijke deodorant gebruiken met aluinsteen. Dit prachtige kristal ontstaat als mineralen in contact komen met zuurstof en zo een prachtig kristal vormen.