Inhoudsopgave:

 1. Welke Gamma heeft Geldmaat?
 2. Hoeveel maximaal pinnen Geldmaat?
 3. Waar muntgeld storten Geldmaat?
 4. Waar kan ik mijn geld storten?
 5. Hoeveel storten bij Geldmaat?
 6. Hoeveel geld mag je opnemen zonder melding 2021?
 7. Kan ik 5000 euro pinnen?
 8. Waar kan ik mijn kleingeld inleveren?
 9. Kan je geld storten bij Primera?
 10. Hoeveel geld mag je storten zonder melding 2021?
 11. Hoe kan je aan muntgeld komen?

Welke Gamma heeft Geldmaat?

Geldmaten voor het opnemen van muntrollen staan bij de bouwmarkten van Intergamma (Gamma en Karwei). Alleen klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen gebruik maken van onze muntautomaten. Voor het storten van losse biljetten heeft Geldmaat zogeheten recycle automaten staan.

Hoeveel maximaal pinnen Geldmaat?

Betaalpas
GeldautomaatMaximum per dag
Geldmaat€ 500
Andere geldautomaat Nederland€ 500
Buitenland€ 500
Na wijzigen Betaalpas-limiet*

Waar muntgeld storten Geldmaat?

Voor het storten van munten staan bij een deel van de bouwmarkten van Gamma en Karwei speciale muntautomaten. Het storten van biljetten of munten is alleen mogelijk voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank. In onze sealbagautomaten stort je biljetten verpakt in een speciale zak.

Waar kan ik mijn geld storten?

Munten en biljetten storten bij Geldmaat Stortautomaten van ABN Amro, ING Bank en Rabobank worden in de loop van 20 vervangen door De Geldmaat. Klanten van ABN Amro, ING Bank of Rabobank kunnen hier contant geld storten. Er zijn automaten voor biljetten en munten.

Hoeveel storten bij Geldmaat?

Je kunt maximaal € 3.000 per rekening per dag storten. Wanneer je meer dan € 3.000 wilt storten, dan zul je dit over meerdere dagen moeten spreiden. Biljetten kun je storten via een geldautomaat van Geldmaat. >

Hoeveel geld mag je opnemen zonder melding 2021?

Voor winkels geldt dat ze maximaal een bedrag van 3.000 euro aan mogen nemen. Stort je meer of betaal je in een winkel met meer dan 3.000 euro contant, dan is de bank en is de winkelier verplicht een melding te doen bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties.

Kan ik 5000 euro pinnen?

Meer dan € 5.000 contant Stel per dag de limiet van je betaalpas opnieuw in. Je kunt per dag maximaal € 5.000 opnemen, zolang de geldautomaat genoeg voorraad heeft. Bij sommige geldautomaten kun je het bedrag niet in één keer opnemen.

Waar kan ik mijn kleingeld inleveren?

De bank. Bij elke bank gebeurt het inruilen van kleingeld in ruil voor een storting op je rekening of het omwisselen tegen bruikbare bankbriefjes anders. Bij velen moet je ervoor betalen en/of klant zijn bij de bank (er een rekening hebben). Minder dan 200 muntstukken: gratis binnen te brengen.

Kan je geld storten bij Primera?

Geldmaat maakt storten en pinnen bij Primera mogelijk.

Hoeveel geld mag je storten zonder melding 2021?

Je mag €10.000 contant storten zonder dat je bank hier melding van maakt. Contant betalen in een winkel is verboden vanaf een bedrag van €3.000. Als je meer dan dit bedrag stort dan is je bank of de winkelier verplicht dit te melden bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties.

Hoe kan je aan muntgeld komen?

Muntautomaten. Bij een groot aantal filialen van Gamma en Karwei staan geldmaten voor het storten en opnemen van munten. Rekeninghouders van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen gebruikmaken van deze automaten. Per bank kunnen andere regels of voorwaarden voor het gebruik van de automaten gelden.