Inhoudsopgave:

  1. Heeft douane Nederland verlaten Wish?
  2. Wat houd ingeklaard door douane in?
  3. Kan ik nog bij Wish bestellen?
  4. Hoe lang duurt bestelling bij Wish?
  5. Heeft Wish douanekosten?

Heeft douane Nederland verlaten Wish?

Vanaf verandert er in ieder geval niets aan de Wish invoerrechten. De grens blijft liggen op 150 euro. Kom je daarboven, dan betaal je bij aankomst van het pakketje in Nederland of België nog een extra bedrag. Dit is vaak een percentage van de totale prijs van je pakketje.

Wat houd ingeklaard door douane in?

Als de douane jouw pakket eenmaal heeft ingeklaard, betekent dit dat jouw pakket is vrijgegeven en naar je doorgestuurd wordt. De Nederlandse douane checkt de meeste pakketjes vanuit buiten Europa, maar vaak zijn het de grotere pakketten die ze eruit pikken.

Kan ik nog bij Wish bestellen?

Door de nieuwe regels worden kleine bestellingen van Chinese webshops als AliExpress en Wish dus 21 procent duurder. En als webshops niet meedoen aan het nieuwe systeem van de EU om die btw meteen te innen bij de bestelling, ben je nóg duurder uit. Want dan moet je ook nog eens afhandelingskosten betalen.

Hoe lang duurt bestelling bij Wish?

Vanaf de datum van je bestelling duurt het ongeveer 4-6 weken om ze te verzenden. Door COVID-19 hebben we wat vertraging opgelopen. Als je bestelling meer dan 6 weken na het plaatsen ervan nog steeds niet is aangekomen, neem dan contact met ons op via [email protected]wish.com zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

Heeft Wish douanekosten?

Kosten douane Dit is ook het geval voor bestelling bij de webwinkel Wish. Als het bedrag van de goederen onder de 22 euro is, dan wordt er geen importbelasting over berekend. ... Is het pakket duurder, maar nog wel onder de 150 euro, dan betaal je geen douanerechten, maar wel btw.