Inhoudsopgave:

  1. Welke zender GP Oostenrijk?
  2. Welke tv zender Max Verstappen?
  3. Hoeveel rondes GP Oostenrijk?
  4. Waar start Max Verstappen in Oostenrijk?
  5. Welke zender Ziggo Sport?
  6. Waarom 2 keer Formule 1 in Oostenrijk?

Welke zender GP Oostenrijk?

De Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk is in Nederland op de televisie alleen live te zien via Ziggo. De provider heeft de exclusieve uitzendrechten in Nederland in handen. Het Franstalige Tipik zendt de races ook live uit maar dit zit bij de meeste aanbieders niet in het basispakket.

Welke tv zender Max Verstappen?

Uitzending Formule 1 op televisie De Formule 1-race in Rusland is op de Nederlandse televisie alleen te zien via Ziggo. Klanten van deze provider kunnen via het gratis kanaal 14 live naar de race kijken. Wie geen abonnement heeft, kan de betaalmodule Ziggo Sport Totaal aanschaffen.

Hoeveel rondes GP Oostenrijk?

Statistieken
Eerste GP1964
Aantal ronden71
Lengte circuit4,318 kilometer
Snelste raceronde1.06,957 (2018)
Winnaar 2020Valtteri Bottas

Waar start Max Verstappen in Oostenrijk?

Max Verstappen start de Grand Prix van Oostenrijk zondag vanaf poleposition. De leider in de WK-stand van de Formule 1 verzekerde zich daar zaterdag van op de Red Bull Ring door een tijd van 1.03,720 op de klokken te zetten.

Welke zender Ziggo Sport?

Ziggo Sport Select (kanaal 401) Ziggo Sport Voetbal (kanaal 402) Ziggo Sport Golf (kanaal 403) Ziggo Sport Racing (kanaal 404)

Waarom 2 keer Formule 1 in Oostenrijk?

Formule 1-bandenleverancier Pirelli heeft voor het tweeluik in Spielberg gekozen voor twee verschillende compoundselecties. ... Om toch voor wat variatie te zorgen in de Oostenrijkse Alpen heeft bandenleverancier Pirelli voor beide races op de Red Bull Ring andere bandencompounds geselecteerd.