Inhoudsopgave:

  1. Wie speelde Mega Mindy?
  2. Is Mega Mindy Engels?
  3. Waar kan Mega Mindy niet tegen?
  4. Wie volgt Free Souffriau?
  5. Hoeveel films heeft Mega Mindy?

Wie speelde Mega Mindy?

Mieke Fonkel (Free Souffriau) en Toby (Louis Talpe) zijn agenten op het politiebureau in het dorp van commissaris Migrain. Mieke heeft in het geheim een alter ego als superheldin Mega Mindy.

Is Mega Mindy Engels?

Het is de Engelse versie van “Tijd voor Mega Mindy”. Het nummer kan je hier gratis beluisteren. Campus 12 zal voor het eerst te zien zijn op de Grote Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis op 1 & 2 december!

Waar kan Mega Mindy niet tegen?

Geen geboren superheld zoals Superman, maar eentje van vlees en bloed, die even vaak dolverliefd achter haar collega Toby aanhuppelt als ze boeven achternazit. “Want als er één ding is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het boeven.”

Wie volgt Free Souffriau?

ShowbizzActrice Lotte Stevens (27) zal in de nieuwe Mega Mindy Theatershow in de huid van de superheldin kruipen. Ze volgt daarmee Free Souffriau op, die vijftien jaar gestalte gaf aan het alter ego van Mieke Fonkel.

Hoeveel films heeft Mega Mindy?

De films worden geproduceerd door Studio 100. De reeks ontstond in 2009 toen de eerste film werd gerealiseerd, welke daarna is gevolgd door drie vervolgfilms. Naast de films is actrice Free Souffriau ook actief als Mega Mindy in de gelijknamige televisieserie en treedt ze ook op met diverse theatershows.