Inhoudsopgave:

  1. Wat is de werking van een airfryer?
  2. Hoe werkt een airfryer van Tefal?
  3. Hoe werkt de Blokker Airfryer?
  4. Hoe werkt een Airfryer Tristar?
  5. Hoe moet een Airfryer aan?

Wat is de werking van een airfryer?

In een heteluchtfriteuse of airfryer wordt een gerecht gaar gemaakt met behulp van hete lucht van maximaal 200 °C die door het apparaat wordt geblazen. Bij de bereiding kun je een eetlepel olie over het gerecht sprenkelen. Bij de meeste apparaten is de bereidingstijd en de temperatuur van de hete lucht in te stellen.

Hoe werkt een airfryer van Tefal?

De Tefal Actifry maakt gebruik van een lepeltje olie, dit hoeft bij de Philips Airfryer niet persee. Daarnaast heeft de Actifry een draaiarm die ervoor zorgt dat de gerechten door elkaar geroerd worden. Zo ontstaat er ook een goede luchtcirculatie rondom het gerecht.

Hoe werkt de Blokker Airfryer?

De Blokker XXL is van de buitenkant glanzend zwart en heeft een mat grijze bovenzijde. Aan de voorkant vinden we een rond display want dit is een digitale airfryer. Aan de achterkant zit de uitlaat, de hetelucht wordt schuin naar boven uitgeblazen.

Hoe werkt een Airfryer Tristar?

De temperatuur kan worden ingesteld van 80⁰C tot 200⁰C en de timer met signaal tot 30 minuten. Dankzij de technologie waarbij hete lucht op hoge snelheid rond gaat heb je een heel knapperig resultaat zonder olie of met een klein beetje olie, extra gezond dus! De Tristar Mini Crispy Fryer is daarnaast veilig in gebruik.

Hoe moet een Airfryer aan?

Een digitale airfryer moet je vaak aanzetten door op de aan/uit-knop te drukken. Stel vervolgens de temperatuur in op 180 graden en druk op start. Het kan zijn dat het nodig is om een tijd in te stellen, raadpleeg dan even je handleiding.