Inhoudsopgave:

  1. Welke BN Er is vader geworden?
  2. Welke BN Er is onlangs vader geworden van een dochter?
  3. Welke artiest is zwanger?
  4. Wie is er recent vader geworden?
  5. Is Tabitha zwanger?
  6. Is Jan Dulles vader geworden?

Welke BN Er is vader geworden?

Op 20 september maakte Tommie Christiaan bekend opnieuw vader te worden. De acteur heeft al een dochter uit een eerdere relatie, maar dit wordt zijn eerste kindje met zijn vriendin Jamie.

Welke BN Er is onlangs vader geworden van een dochter?

Tiësto. Dj Tiësto werd in 2020 voor het eerst vader. Hij en zijn vrouw Annika mochten een dochtertje verwelkomen. 'Ze laat mij dingen voelen waarvan ik niet wist dat ik die kon voelen', deelde Thijs, zoals de 51-jarige dj echt heet, na de geboorte op Instagram.

Welke artiest is zwanger?

Famke Louise Meijer, zoals de artiest voluit heet, maakte vorige week bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Het nieuws volgde elkaar snel op, want een dag daarvoor liet ze pas weten dat ze een relatie heeft met Denzel Slager. Het stel is van plan het kindje genderneutraal op te voeden.

Wie is er recent vader geworden?

De Amerikaanse rapper Macklemore is weer vader geworden. Samen met zijn echtgenote Tricia Davis heeft hij recent een zoontje gekregen. „Zes weken geleden, bij een volle maan, kwam dit prachtige wezen in ons leven”, schrijft Tricia bij een foto van zichzelf met haar pasgeboren zoon Hugo op Instagram.

Is Tabitha zwanger?

Tabitha Foen-A-Foe (28) is inmiddels al enkele maanden de trotse moeder van haar dochtertje Imaya. ... In een openhartige Instagram-post blikt Tabitha terug op de zwangerschap én bevallling. "Adem naar Imaya in een roze ballon" Om zich voor te bereiden op de bevalling, namen Tabitha en Mauron een cursus hypno birthing.

Is Jan Dulles vader geworden?

Zondag zijn Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol voor de tweede keer ouders geworden van dochter Donna-Maria! ... Jan zelf wist al lang wat het ging worden: "'Ik heb al die tijd voorspeld dat het een meisje zou worden.