Inhoudsopgave:

  1. Hoe heet het ziekenhuis in Amersfoort?
  2. Hoeveel ziekenhuizen heeft Amersfoort?
  3. Hoeveel medewerkers heeft Meander Medisch Centrum?
  4. Waar staat Meander voor?
  5. Hoeveel medewerkers heeft meander?
  6. Wat is meander eXtra?
  7. Wat is de visie van Zorggroep Meander?

Hoe heet het ziekenhuis in Amersfoort?

Meander Medisch Centrum is een ziekenhuis aan de Maatweg 3 in Amersfoort.

Hoeveel ziekenhuizen heeft Amersfoort?

Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 2 ziekenhuizen in Amersfoort bekend. Het gemiddelde cijfer van alle ziekenhuizen in Amersfoort is een 8.4 op basis van 484 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle ziekenhuizen in Nederland is een 8.3.

Hoeveel medewerkers heeft Meander Medisch Centrum?

Locaties en medewerkers Bij Meander Medisch Centrum werken ruim drieduizend professionele medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en tientallen vrijwilligers.

Waar staat Meander voor?

Meander (waterloop), een lus in een rivier. Meander (rivier in Turkije), een rivier in Turkije. Meander (ornament), een geometrisch ornament. Meander (studievereniging), een studievereniging.

Hoeveel medewerkers heeft meander?

Locaties en medewerkers Bij Meander Medisch Centrum werken ruim drieduizend professionele medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en tientallen vrijwilligers.

Wat is meander eXtra?

Het Meander eXtra abonnement is voor alle leeftijden en geeft toegang tot een uitgebreid servicepakket gericht op vitaler, gezonder en makkelijker leven. ... Met een abonnement van Meander eXtra hebben u en uw gezin altijd voordeel en service.

Wat is de visie van Zorggroep Meander?

Onze visie Liefdevolle zorg met aandacht voor uw leefplezier. Het liefst woont u zo lang mogelijk thuis, in uw vertrouwde omgeving, met regie over uw eigen leven. Door aandacht te hebben voor wat voor u belangrijk is, geloven wij dat u zichzelf kan zijn en blijven, thuis of zo thuis mogelijk.