Inhoudsopgave:

 1. Waarom wel verbonden maar geen internet?
 2. Wat te doen bij verbonden zonder internet?
 3. Hoe kan ik zien wat er op mijn wifi gebeurt?
 4. Kan de politie zien wat je op internet doet?
 5. Heb wel internet maar kan geen pagina openen?
 6. Hoe kan het dat je 4G het niet doet?
 7. Kan geen webpagina's openen?
 8. Kan je meekijken via wifi?
 9. Hoe weet ik welke wifi kaart Ik heb?
 10. Kan je zoekgeschiedenis zien via wifi?
 11. Kunnen internetproviders zien wat je opzoekt?
 12. Waarom kan ik een pagina niet openen?
 13. Waarom kan ik een bepaalde site niet openen?
 14. Hoe activeer je 4G?
 15. Waarom 3G en geen 4G?

Waarom wel verbonden maar geen internet?

Soms heeft de fout 'wifi verbondengeen internet' te maken met de internetverbinding en niet met je apparaat. Het kan te wijten zijn aan gebroken kabels, storingen, of iets anders dat je niet in de hand hebt. Het is dus belangrijk om te weten of het probleem bij je internetprovider ligt.

Wat te doen bij verbonden zonder internet?

Dit is een veelvoorkomend probleem, dat gelukkig eenvoudig op te lossen is.
 1. Modem controleren. Controleer eerst of je modem wel internet verbinding heeft. ...
 2. Resetten. Controleer of het modem is aangesloten op de WAN poort van je WiFi router en niet per ongeluk op één van de LAN poorten. ...
 3. Router instellen.

Hoe kan ik zien wat er op mijn wifi gebeurt?

Alles wat jij online doet, gaat via je provider. Dit betekent dat zij automatisch een hoop informatie over jou krijgen. Zolang jouw internetverkeer niet voldoende versleuteld is, kan jouw internetprovider het zien. Zelfs met de incognitomodus ben je niet veilig.

Kan de politie zien wat je op internet doet?

Providers hebben een bewaarplicht van 6 maanden, het is dus zeker dat die informatie wordt bewaard. Op deze manier kan bijvoorbeeld de politie, als zij dit willen, aan je provider inzicht vragen in jouw internetverkeer van de afgelopen 6 maanden.

Heb wel internet maar kan geen pagina openen?

Zet je modem en je router uit en weer aan. Als je de website wel via het mobiele datanetwerk van je smartphone of tablet kunt openen, maar niet via je netwerk thuis, zet dan je draadloze router en/of je modem uit en weer aan. Soms kan het verkeer naar of van een bepaalde website door je modem of router vastlopen.

Hoe kan het dat je 4G het niet doet?

Stap 1: Zet je mobiele telefoon even uit- en aan zodat je simkaart opnieuw verbinding maakt met het netwerk. Stap 2 (Bij geen verbinding met 4G): Heb je wel verbinding met 3G? Controleer dan of je iPhone of Android mobiele telefoon staat ingesteld op 4G. Stap 3: Staat je MB Pauze aan en is je bundel op?

Kan geen webpagina's openen?

Schoon de cache van je DNS op. Je computer heeft een DNS-cache dat verouderd of beschadigd kan raken, waardoor je soms bepaalde websites niet kunt openen. Soms kun je er door simpelweg je DNS-cache op te schonen voor zorgen dat je je favoriete websites weer kunt openen.

Kan je meekijken via wifi?

Als je thuis een wifi-netwerk hebt en dat niet hebt beveiligd, dan kunnen buren en voorbijgangers toegang krijgen tot je wifi-netwerk. Dat betekent ook dat ze via dat netwerk toegang kunnen krijgen tot je thuiscomputer(s) en netwerk. Je loopt dan het risico dat je persoonlijke gegevens in handen van anderen komen.

Hoe weet ik welke wifi kaart Ik heb?

Met gratis software kun je wifi kanalen scannen en meten. Gebruik bijvoorbeeld Wifi Analyzer voor Android, of inSSIDer voor Windows. Op macOS kun je de standaard Wireless Diagnostics gebruiken. De software scant alle wifi netwerken in de buurt, en ziet met welk netwerk je verbonden bent.

Kan je zoekgeschiedenis zien via wifi?

Het is echter wel zo dat de netwerkbeheerder altijd kan zien welke sites jij allemaal bezoekt, ongeacht of het gaat om internet via een kabel of internet via de wifi. Alleen als je een site bezocht hebt die gebruik maakt van HTTPS kan jou netwerkbeheerder niet zien welke site dit was.

Kunnen internetproviders zien wat je opzoekt?

Wat slaat je provider wel op? Providers bewaren dus geen gegevens over je zoekhistorie of ander internetgebruik. Ze kunnen niet zien welke websites je bezoekt.

Waarom kan ik een pagina niet openen?

Je apparaat heeft wellicht niet voldoende geheugen meer en kan de site niet laden terwijl er ook apps, extensies en programma's worden uitgevoerd. Probeer het tabblad met de fout opnieuw te laden.

Waarom kan ik een bepaalde site niet openen?

Controleer het webadres (URL) in de adresbalk om er zeker van te zijn dat je de juiste webpagina probeert te openen. ... Als de webpagina ook niet op andere computers kan worden geopend, controleer je de verbinding met internet. Als er verbinding is, is het mogelijk dat de webpagina tijdelijk niet beschikbaar is.

Hoe activeer je 4G?

Kies Draadloos en netwerken. Kies Mobiele netwerken. Kies Netwerkmodus. Selecteer 4G, LTE of automatische netwerkselectie....Hoe activeer ik 4G op mijn tablet of smartphone?
 1. Kies Instellingen.
 2. Kies Mobiele data.
 3. Kies Schakel 4G in.

Waarom 3G en geen 4G?

Kijk dan of je wel 4G hebt op de plekken waar ook 4G is volgens de dekkingskaart. ​​​Als het andere toestel met jouw sim wel 4G heeft, dan is de kaart in de basis in orde. Dan zit het probleem hem in jouw toestel of in de combinatie toestel en simkaart of misschien een netwerkinstelling hier die niet helemaal goed is.