Inhoudsopgave:

 1. Wat staat er op een boarding pass?
 2. Hoe kom ik aan een boardingpass?
 3. Waar vind ik mijn mobiele boardingpass?
 4. Hoe werkt online inchecken vliegveld?
 5. Is je boardingpass en ticket?
 6. Wat is een mobiele instapkaart?
 7. Hoe boarding pass downloaden?
 8. Waar slaat iPhone boardingpass op?
 9. Hoe check je in op de luchthaven?
 10. Hoe ver van tevoren online inchecken?
 11. Waar staat vluchtnummer op ticket?
 12. Hoe krijg ik mijn instapkaart in Wallet?
 13. Kan mobiele instapkaart TUI niet openen?
 14. Wat moet je uitprinten als je gaat vliegen?
 15. Hoe krijg ik mijn ticket in Wallet?

Wat staat er op een boarding pass?

Op je boardingpass staat alle belangrijke informatie over je vlucht. Op de luchthaven wordt er om je boardingpass gevraagd wanneer je door de security gaat en bij het boarden van je vlucht.

Hoe kom ik aan een boardingpass?

Een boardingpass toevoegen met een screenshot Open de e-mail, app of website met uw boardingpass. Zoek uw boardingpass. Als de boardingpass in een e-mail staat, moet u mogelijk het pdf-bestand openen. Zorg dat de QR-code of streepjescode in het midden van uw scherm staat.

Waar vind ik mijn mobiele boardingpass?

Hoe download ik mijn mobiele boardingpass?
 1. Ga naar Mijn Transavia. Via Mijn Transavia kun je vanaf 30 uur tot 4 of 1 uur voor vertrek inchecken voor je vlucht.
 2. Inloggen. Log in met je boekingsnummer, achternaam van één van de passagiers en de vertrekdatum.
 3. Passagiers inchecken. ...
 4. Download je boardingpass.

Hoe werkt online inchecken vliegveld?

Je kunt online inchecken op je telefoon, tablet en computer. Dit kan vanaf 30 uur tot 4 of 1 uur voor vertrek. Je ontvangt dan een e-mail en kunt direct via de link in deze e-mail inchecken. Na het inchecken kun je je boardingpass downloaden op je mobiele telefoon of printen.

Is je boardingpass en ticket?

Een boardingpass is een ticket dat je toegang geeft tot het airport, het vliegtuig en vaak ook een bepaalde zitplek in het vliegtuig. Je boardingpass ontvang je na het vertonen van je E-ticket en een geldig reisdocument aan de incheckbalie.

Wat is een mobiele instapkaart?

Reizen met een mobiele instapkaart zorgt ervoor dat alle reisinformatie op een veilige en handige plek bewaard blijft. Je bespaart ook papier door onnodige prints te voorkomen. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, hoeft u alleen nog maar in te checken en uw instapkaart naar uw iPhone of Android-toestel te downloaden.

Hoe boarding pass downloaden?

Ook Android-gebruikers kunnen sinds medio 2018 gebruikmaken van een soortgelijke functie: er zijn meerdere apps op Android die Wallet-tickets kunnen openen en weergeven. Apps als PassWallet, Boarding Pass Wallet en Wallet Passes zijn gratis te downloaden in de Google Play Store.

Waar slaat iPhone boardingpass op?

Wanneer u een instapkaart, ticket of andere kaart toevoegt aan de Wallet-app op uw iPhone, wordt deze automatisch toegevoegd aan de Wallet-app op uw gekoppelde Apple Watch.

Hoe check je in op de luchthaven?

Houd je paspoort en e-tickets bij de hand om het incheckproces te versnellen. Als je geen ruimbagage in hoeft te checken, kun je ook bij de self-service palen op de luchthaven inchecken. Tegenwoordig kun je bij veel airlines ook online inchecken en een boarding pass uitprinten.

Hoe ver van tevoren online inchecken?

Op de website van de vliegtuigmaatschappij kun je online inchecken voor je vlucht. Per vliegtuigmaatschappij verschilt het vanaf wanneer je online kunt inchecken. Dit varieert tussen de 72 en 24 uur voor vertrek. Je kunt vaak online inchecken via de website of via de app van de vliegtuigmaatschappij.

Waar staat vluchtnummer op ticket?

Het vluchtnummer staat prominent op de instapkaart vermeld. Op de luchthaven verschijnt dit nummer ook samen met de bestemming op de monitoren/vertrekborden, zodat reizigers weten bij welke balie ze moeten inchecken en naar welke gate ze moeten gaan.

Hoe krijg ik mijn instapkaart in Wallet?

Instapkaarten, tickets en andere kaarten toevoegen, gebruiken en delen in Apple Wallet
 1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
 2. Tik op 'Zet in Apple Wallet'.
 3. Volg de instructies op het scherm.
 4. Tik zo nodig op 'Voeg toe' in de rechterbovenhoek.

Kan mobiele instapkaart TUI niet openen?

Een boardingpass opvragen op je mobiele telefoon is alleen mogelijk voor vluchten met TUI fly. Na het inchecken is de boardingpass automatisch zichtbaar in de app. Als je vertrekt vanaf Amsterdam, is het niet mogelijk om de mobiele boardingpass te downloaden.

Wat moet je uitprinten als je gaat vliegen?

Alle passagiers (van 13 jaar en ouder) die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Soms kan dat digitaal. Soms moet u een formulier downloaden, printen en invullen.

Hoe krijg ik mijn ticket in Wallet?

Nadat je een ticket geboekt hebt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar Wallet. Door te klikken op deze link download je je ticket naar de applicatie Pass(Wallet) op je smartphone of tablet (Android / iOS).