Inhoudsopgave:

  1. Wat doet Meander?
  2. Wie is Meander?
  3. Hoeveel medewerkers heeft Meander?
  4. Wat is Meander eXtra?
  5. Hoeveel verdien je bij Meander?
  6. Wat verdien je bij Meander?
  7. Hoeveel kamers heeft Meander Amersfoort?
  8. Hoelang bestaat meander Amersfoort?
  9. Waar komt de naam Meander vandaan?

Wat doet Meander?

Over: MeanderGroep De organisatie is onder andere actief in intramurale (verpleeg- en verzorgingshuizen) en extramurale (bij de klant thuis) zorg, paramedische en preventieve dienstverlening, met een totaalpakket van maatschappelijke dienstverlening en services.

Wie is Meander?

Zorggroep Meander biedt dag én nacht zorg voor overwegend ouderen in Oost-Groningen. We hebben hart voor deze regio, want we zijn 'van hier'. Hier verlenen we zorg, met aandacht voor wat belangrijk is voor u. ... Ouderen kunnen bij ons terecht voor thuiszorg, wonen, revalidatie en behandelingen.

Hoeveel medewerkers heeft Meander?

Locaties en medewerkers Bij Meander Medisch Centrum werken ruim drieduizend professionele medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en tientallen vrijwilligers.

Wat is Meander eXtra?

Het Meander eXtra abonnement is voor alle leeftijden en geeft toegang tot een uitgebreid servicepakket gericht op vitaler, gezonder en makkelijker leven. ... Met een abonnement van Meander eXtra hebben u en uw gezin altijd voordeel en service.

Hoeveel verdien je bij Meander?

Hoeveel verdient een Huishoudelijk Medewerker (m/v) bij MeanderGroep in Nederland? Gemiddelde MeanderGroep-Huishoudelijk Medewerker (m/v) per uur betaling in Nederland is ongeveer € 10,83, hetgeen 13% onder het landelijk gemiddelde is.

Wat verdien je bij Meander?

Als Hulp bij het Huishouden ga jij bij klanten thuis aan de slag om te ondersteunen bij de huishoudelijke taken. Dit kan van maandag t/m vrijdag in jouw woonomgeving. Lekker makkelijk! Én jij verdient minimaal € 11,47 bruto per uur.

Hoeveel kamers heeft Meander Amersfoort?

Er is een dialysecentrum in Harderwijk. In de regio bevinden zich prikpunten. Het nieuwe ziekenhuis opende op 23 december 2013 ter vervanging van de oude locaties Amersfoort Lichtenberg en Amersfoort Sint-Elisabeth....
Meander Medisch Centrum
TypeSTZ
Bedden600 (2015)
Portaal Geneeskunde

Hoelang bestaat meander Amersfoort?

Meander Medisch Centrum is in 2002 voortgekomen uit Ziekenhuis Eemland en Medisch Centrum Molendael. Ziekenhuis Eemland was in 1991 voortgekomen uit de fusie van de Amersfoortse instellingen Ziekenhuis De Lichtenberg en Sint Elisabeth Ziekenhuis.

Waar komt de naam Meander vandaan?

De varianten meander, meanderen en meandering zijn ontleend aan een daadwerkelijk bestaande rivier, namelijk de Menderes in Turkije, bij Büyük. Deze rivier in zuidwest Anatolië mondt uit in de Egeïsche Zee. ... Later namen de Romeinen deze benaming over en noemden de rivier Maeander.