Inhoudsopgave:

  1. Wat is de duurste scooter ter wereld?
  2. Wat kost een Vespa sprint?
  3. Wat kost een scooter?
  4. Is een Vespa het waard?
  5. Hoeveel kost een scooter tanken?
  6. Is een Vespa goed?

Wat is de duurste scooter ter wereld?

Meest exclusieve model blijft de 946, met een prijs van ruim 11.000 euro met voorsprong het duurste model van het Piaggio-dochterbedrijf. Bij de bromscooters is de nieuwe Elettrica leverbaar, de elektrische scooter is niet goedkoop maar combineert wel mooi het tijdloze Vespa-uiterlijk met de moderne techniek.

Wat kost een Vespa sprint?

De Vespa Sprint 4-takt koopt u bij ons al voor €2.929, hebben de zelfde verbeteringen ondergaan als de Primavera en zijn voorzien van 12 inch voor- en achterwielen. Ook de Vespa Sprint S in matgrijs vindt u in onze collectie voor slechts €3.079, evenals de Vespa Primavera Touring editie (een gelimiteerde oplage).

Wat kost een scooter?

De kosten van het kopen van een nieuwe scooter variëren van €1750 tot €4000. Uiteraard kan je het tegenwoordig met accessoires natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Ga je voor een 45 kilometer variant moet je ook rekening houden met bijvoorbeeld een helm, deze gaan al vanaf €65.

Is een Vespa het waard?

Een goede (snor)scooter kost rond de 1.600 euro. Dan heb je een kunststof scooter van m.i. goede kwaliteit. Ik oriënteer me op een nieuwe en zie tegenwoordig voornamelijk Vespa rijden, maar die beginnen bij 2.600.

Hoeveel kost een scooter tanken?

De kosten per liter zijn nu 1,69 euro. Een tank kost je dan gemiddeld ongeveer 11 euro. Elke kilometer kost je uiteindelijk 'slechts' 4 cent.

Is een Vespa goed?

Wil je ook een Vespa scooter kopen? Aarzel dan niet, je zult hier zeker geen spijt van krijgen. Wellicht is het merk wat duurder dan sommige concurrenten, maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt met het rijcomfort, het design en de kwaliteit van de onderdelen. Binnen de Vespa reeks is de Vespa Sprint enorm gewild.