Inhoudsopgave:

  1. Wat kost de elektrische ŠKODA?
  2. Heeft ŠKODA een elektrische auto?
  3. Waar is de ŠKODA Enyaq te zien?
  4. Wat mag de ŠKODA Enyaq trekken?
  5. Wat betekent iV bij Skoda?
  6. Wat mag een ID4 trekken?
  7. Wat is MHEV Skoda?
  8. Wat is FHEV?

Wat kost de elektrische ŠKODA?

De elektrische SUV van Skoda heeft namelijk een vanafprijs van € 42.180. Dit betreft de uitvoering die de beschikking heeft over een 62 kWh accupakket en een actieradius van 390 kilometer. De topsnelheid is in dit geval begrensd op 160 km/u en de Enyaq accelereert in 8,7 seconden van km/u.

Heeft ŠKODA een elektrische auto?

In 2019 brengt ŠKODA zijn eerste elektrische model op de markt en in 2025 zullen tien modellen een elektromotor hebben. Voor velen is de elektrische auto echter verre toekomstmuziek. Maar in feite steken elektrisch aangedreven auto's een stuk eenvoudiger in elkaar dan auto's met een verbrandingsmotor.

Waar is de ŠKODA Enyaq te zien?

Je kunt de elektrische auto in het echt bekijken, helaas is het nog niet mogelijk om in de Skoda ENYAQ iV te rijden. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website van Skoda.

Wat mag de ŠKODA Enyaq trekken?

De ENYAQ iV beschikt over een actieradius tot 537 km*, bevat een laadruimte tot 1.710 liter, is in staat om tot 1.000 kg* gewicht te trekken en is voorzien van talloze slimmigheden.

Wat betekent iV bij Skoda?

Innovatief, intelligent en inspirerend zijn zomaar drie eigenschappen waar de letter 'i' in ŠKODA iV voor staat. De 'i' verwijst ook naar iconisch, individueel of intuïtief, om maar aan te geven hoe uniek en laagdrempelig de ŠKODA iV-modellen zijn.

Wat mag een ID4 trekken?

Je kunt de elektrische suv krijgen met 1 pk of 204 pk, met een 52 kWh- of 77 kWh-batterij. De reguliere versies mogen maximaal 1000 kilo trekken.

Wat is MHEV Skoda?

MHEV – Mild hybrid auto Een MHEV kijkt de goede eigenschappen van een gewone hybride auto af, namelijk soepel accelereren, remenergie terugwinnen en minder brandstof verbruiken, maar met één verschil: een mild hybrid is niet in staat om korte afstanden op stroom te rijden. ... ŠKODA-motoren met mild hybrid heten 'e-TEC'.

Wat is FHEV?

Een volwaardige hybride (FHEV) kan als een halfelektrisch voertuig worden beschouwd. In tegenstelling tot milde hybrides kunnen ze een bepaalde tijd volledig elektrisch rijden en het elektrische gedeelte is even belangrijk als de verbrandingsmotor.