Inhoudsopgave:

 1. Wat is schending van de communityrichtlijnen?
 2. Waarom wordt mijn TikTok-account verwijderd?
 3. Waarom is mijn TikTok geblokkeerd?
 4. Kan niet meer op TikTok?
 5. Wat moet je doen als je TikTok-account is verwijderd?
 6. Wat moet ik doen als mijn TikTok-account is geblokkeerd?
 7. Hoe kun je zien wie je heeft geblokkeerd op TikTok?
 8. Kun je iemand blokkeren op TikTok?
 9. Kan geen nieuwe TikTok account aanmaken?
 10. Wat zijn de servicevoorwaarden van YouTube?
 11. Wat moet je doen als je permanent geblokkeerd bent op TikTok?
 12. Kan geen TikTok account aanmaken?
 13. Is TikTok verboden in Nederland?
 14. Hoe krijg ik mijn verwijderde TikTok account terug?
 15. Hoe kun je mensen blokkeren op TikTok?

Wat is schending van de communityrichtlijnen?

De Communityrichtlijnen zijn de algemene gedragsregels op YouTube. Als je content in strijd is met onze Communityrichtlijnen, krijgt je kanaal een waarschuwing. Content kan worden verwijderd om andere redenen dan een schending van de Communityrichtlijnen.

Waarom wordt mijn TikTok-account verwijderd?

In totaal werden er ruim elf miljoen accounts verwijderd vanwege het overtreden van de regels op TikTok. Om de app te gebruiken moet je minimaal dertien jaar oud zijn. Volgens het platform vormen alle verwijderde accounts van kinderen nog geen 1 procent van alle TikTok-accounts.

Waarom is mijn TikTok geblokkeerd?

Kinderen doen geen verkeerde dingen op het platform, maar het probleem ligt bij de inhoud die ze te zien krijgen. “Het komt er vaak op neer dat wanneer kinderen op een ouder account zitten, ze content zullen zien die niet geschikt is voor hun leeftijd. Dit wil TikTok vermijden.”

Kan niet meer op TikTok?

Heb jij het probleem dat inloggen op TikTok niet lukt? Probeer dan eens de app helemaal af te sluiten, internet aan en uit te zetten of de app te updaten. Mogelijk dat de storing TikTok inloggen lukt niet verhelpt. Als dat niet het geval is, is de kans groot dat er een TikTok storing is waar je niets aan kunt doen.

Wat moet je doen als je TikTok-account is verwijderd?

Dit artikel zal je laten zien hoe je een verwijderde TikTok-account kunt herstellen op een Android-apparaat, iPhone of iPad. Je hebt 30 dagen vanaf het moment dat je je account verwijderde om het te herstellen. Na 30 dagen is je account definitief verwijderd en kan het niet meer hersteld worden.

Wat moet ik doen als mijn TikTok-account is geblokkeerd?

Je kan hiertegen beroep aantekenen, maar Coudenys waarschuwt: doe je dit meermaals, dan kan TikTok mogelijk meteen je hele account te schrappen. “Beroep aantekenen werkt dus niet altijd”, spreekt hij uit ervaring. Eigenlijk kan je niks doen, vervolgt de vlogger.

Hoe kun je zien wie je heeft geblokkeerd op TikTok?

Tik op een reactie of een opmerking die je hebt geplaatst bij een video van die gebruiker. Je kunt ook op tags tikken die je hebt toegevoegd aan zijn berichten. Als je de video niet kunt bekijken, dan bestaat de kans dat je geblokkeerd bent. Probeer de persoon te volgen om het zeker te weten.

Kun je iemand blokkeren op TikTok?

TikTok staat, net als andere sociale netwerken, blokkering toe en je ook kunnen blokkeren om een ​​of andere reden of reden die je misschien niet kent. Als je inhoud op een gegeven moment niet helemaal prettig is, is het waarschijnlijk dat een van je volgers je zal elimineren of blokkeren.

Kan geen nieuwe TikTok account aanmaken?

Hoe maak je een TikTok account aan?
 1. Download de TikTok app op je telefoon.
 2. TikTok app openen.
 3. Maak je account TikTok aan. Facebook. Google. Twitter.
 4. Je geboortedatum.
 5. Video's opnemen en online zetten.

Wat zijn de servicevoorwaarden van YouTube?

In onze meest recente Servicevoorwaarden zijn deze specifieke onderwerpen geüpdatet: gezichtsherkenningsgegevens, het recht van YouTube om inkomsten te genereren en belastingverplichtingen in de VS. Deze Voorwaarden gelden in de Verenigde Staten vanaf november 2020 en buiten de VS vanaf .

Wat moet je doen als je permanent geblokkeerd bent op TikTok?

Eigenlijk kan je niks doen, vervolgt de vlogger. “Een meisje met 2.000 volgers heeft écht geen verhaal tegen TikTok. Als je verwijderd bent, heb je geen enkele manier om dat aan te kaarten.” Je kan proberen een mail te sturen, maar die zal nooit beantwoord worden.

Kan geen TikTok account aanmaken?

De volgende stap is dat je je geboortedatum moet ingeven. Deze informatie gebruikt TikTok om te controleren of je minimaal 13 jaar oud bent. Ben je geen 13 jaar, dan kun je eigenlijk geen account bij TikTok aanmaken, maar veel kinderen hebben al ontdekt dat het ook werkt om gewoon een oudere geboortedatum in te vullen.

Is TikTok verboden in Nederland?

Dat ultimatum hield niet lang stand. Slechts een week later, op 14 augustus, werd die zoekperiode per decreet verdubbeld naar negentig dagen; vanaf 12 november is TikTok verboden.

Hoe krijg ik mijn verwijderde TikTok account terug?

Je kunt TikTok als volgt herstellen wanneer het profiel per ongeluk of opzettelijk is gedeactiveerd:
 1. Open de applicatie door de privégegevens in te voeren die werden gebruikt om de programmapagina te openen. ...
 2. Om het te herstellen, klikt u op de rode knop met het opschrift “Annuleren deactiveren”.

Hoe kun je mensen blokkeren op TikTok?

Dit kan je doen via het vergrootglas onderaan met “Ontdekken”.
 1. Stap 2. Tik op de drie puntjes die je rechtsbovenaan ziet.
 2. Stap 3. Je ziet nu een menu te voorschijn komen. Kies “Blokkeren” in dit menu.
 3. Stap 4. TikTok zal je vragen: Deze gebruiker blokkeren? De gebruiker kan je profiel of content op Tik Tok dan niet zien.