Inhoudsopgave:

  1. Hoe is het eigenlijk met Michael Schumacher?
  2. Wat is er bekend over Michael Schumacher?
  3. Hoe is Michael Schumacher verongelukt?
  4. Hoe oud is Mick Schumacher?
  5. Hoe veel kinderen heeft Michael Schumacher?
  6. Hoe vaak is Schumacher wereldkampioen?

Hoe is het eigenlijk met Michael Schumacher?

Michael Schumacher is na bijna zes maanden uit zijn coma ontwaakt. Op 29 december kreeg hij een zwaar ski-ongeluk. De Duitser heeft het ziekenhuis in het Franse Grenoble verlaten.

Wat is er bekend over Michael Schumacher?

Michael Schumacher (Hürth-Hermülheim, 3 januari 1969) is een voormalig Duits autocoureur die van 1991 tot en met 2006 en van 2010 tot en met 2012 actief was in de Formule 1. Hij werd zeven keer wereldkampioen en heeft nog vele andere records op zijn naam staan.

Hoe is Michael Schumacher verongelukt?

Schumacher liep bij een val tijdens het skiën in december 2013 hersenletsel op en was in levensgevaar. „Ik heb God nooit verweten dat dat is gebeurd. Het was gewoon echt pech. Meer pech kun je in het leven niet hebben”, zegt de vrouw van de zevenvoudig wereldkampioen in de Formule 1.

Hoe oud is Mick Schumacher?

22 jaar () Mick Schumacher/Leeftijd

Hoe veel kinderen heeft Michael Schumacher?

Mick Schumacher Gina-Maria Schumacher Michael Schumacher/Kinderen

Hoe vaak is Schumacher wereldkampioen?

Michael Schumacher werd zeven keer wereldkampioen in de Formule 1. 's Werelds succesvolste autocoureur ooit debuteerde in 1991 in de Formule 1 voor het team van Jordan. Een jaar later werd hij ingelijfd door Benetton, waar hij collega en latere vriend Jos Verstappen leerde kennen.